Liga Campionilor - Borussia Dortmund, fără Marco Reus şi Paco Alcacer la meciul cu Inter Milano

Echipa germană Borussia Dortmund va evolua fără atacanţii Marco Reus şi Paco Alcacer, miercuri seara pe San Siro, la meciul cu formaţia italiană Inter Milano, în grupele Ligii Campionilor la fotbal, dar îl va folosi în schimb pe tânărul internaţional englez Jadon Sancho, sancţionat recent din motive disciplinare, informează AFP.

Borussia nu a precizat motivul absenţei lui Reus, însă căpitanul "galben-negrilor", autorul a cinci goluri în Bundesliga de la startul acestui sezon, a jucat gripat sâmbătă, în campionat, ceea ce nu l-a împiedicat să marcheze golul victoriei în partida cu Moenchengladbach (1-0).

Alcacer, care a înscris de asemenea de cinci ori în actualul sezon, nu a mai jucat din 28 septembrie, acuzând o problemă musculară la un picior.

Portarul Roman Buerki, care a suferit o leziune la genunchi, a urcat în avionul cu destinaţia Italia, însă clubul a anunţat că participarea sa la meciul cu Inter este incertă.

Englezul Jadon Sancho (19 ani), care s-a făcut remarcat în acest debut de sezon în Bundesliga (3 goluri şi 6 pase decisive în şapte meciuri), va reveni pe gazon, după ce a fost suspendat de clubul său la meciul de campionat disputat sâmbătă, pentru că s-a întors cu întârziere după meciurile disputate pentru selecţionata Angliei.

Sancho a primit şi o amendă de 100.000 de euro din partea Borussiei Dortmund, directorul sportiv Michael Zorc precizând că sancţiunea era inevitabilă, în condiţiile în care nu a fost pentru prima oară când jucătorul englez a încălcat regulile.
AGERRPES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel