Lider PSD: Băsescu și-a negociat retragerea. PMP este abandonat

Partidul Mișcarea Populară își alege duminică președintele, după ce Curtea de Apel a respins înregistrarea formațiunii conduse de Traian Băsescu, Mișcarea Populară. Potrivit unor surse din partid, Congresul nu ar fi unul pentru reașezarea lui Traian Băsescu în funcția de președinte de partid. Dimpotrivă, Traian Băsescu va face un pas în spate, iar Siegfried Mureșan, actualul interimar, va fi confirmat în funcția de președinte. O altă surpriză ar fi lansarea lui Robert Turcescu în cursa pentru primăria Capitalei, fostul președinte renunțând și la această candidatură, intens vehiculată în ultima vreme.

Liderul PSD Codrin Ștefănescu a declarat DCNews că PMP va fi sacrificat de Traian Băsescu, dacă acest scenariu se confirmă.

”Băsescu a capitulat, asta înseamnă dacă renunță la președinția PMP. Nava e abandonată chiar de comandant, spune Codrin Ștefănescu. Dacă Traian Băsescu nu rămâne președinte, PMP dispare. Nici nu discut de candidatura la București. Fie Turcescu, fie altcineva, nu mai are nicio importanță. Odată ce Băsescu renunță la funcția de președinte, înseamnă că și-a negociat ieșirea din scena politică, și-a sacrificat partidul. Probabil, denunțurile și dosarele în care este implicat îl fac să dea înapoi. Este posibil să fie lucruri grave pentru el și să încerce o soluție personală. Adică, să se retragă, să dispară din politica la vârf. PMP este out, dacă îl lasă din mână. PMP este Băsescu. Fără Băsescu, că e Siegfried Mureșan, că e Tomac, că nu mai e nimeni, nici nu mai contează. Partidul nu mai are nicio șansă, fug și ăia care sunt acum, dacă Băsescu dă semnalul de abandon”, a spus Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel