Lege nouă: amendă pentru masturbare

O politiciană propune o lege prin care bărbații care se masturbează să primească o amendă de 100 de dolari pentru comiterea unui „act împotriva unui copil nenăscut”. 

O politiciană americană din Texas a înaintat un proiect de lege care prevede ca bărbații să fie amendați cu 100 de dolari pentru masturbarea în afara unui spital sau a unei clinici.

Democrata Jessica Farrar a creat „Dreptul omului de a cunoaște Legea” pentru a evidenția modul în care femeile au fost afectate de legislația targetată în ceea ce privește asistența medicală din Texas, în special cea referitoare la avort.

Democrata a spus, potrivit cotidianului britanic The Independent, că regulile sale - inclusiv cea cu privire la o perioadă de așteptare obligatorie înaintea unei vasectomii sau cea referitoare la primirea unei rețete pentru Viagra, precum și în ceea ce privește „examenul digital de rect, inutil din punct de vedere medical” – oglindesc „legile reale din Texas și restricțiile în sănătate cu care se confruntă femeile din Texas”.

[citeste si]

Prevederea titlu s-ar clasifica ejacularea in afara, fie un vagin sau o facilitate medicală ca "un act împotriva unui copil nenăscut, și faptul că nu a păstra sfințenia vieții".

Prevederea ar clasifica ejacularea în afara vaginului sau a unui spital drept „un act împotriva unui copil nenăscut și nepăstrarea sfințeniei vieții”.

La începutul acestui an, un republican a cerut ca avortul să devină o ilegalitate în Texas, argumentând că această măsură ar obliga femeile să fie „mai responsabile” în ceea ce privește sexul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel