Laura Vicol, către Hilde Brandl: Nu aveți dreptul să vorbiți!

Laura Vicol - Hilde Brandl
Laura Vicol - Hilde Brandl

Avocata Laura Vicol a pus-o la punct pe liberala Hilde Brandl, în direct, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Liberala Hilde Brandl a vorbit, la Antena 3, despre prezumția de nevinovăție, referindu-se la procurorul general, Augustin Lazăr, în contextul protocoalelor secrete. 

Laura Vicol a intervenit puternic și a întrebat-o pe Hilde Brandl: ”Ce-ați spus, doamnă, mă iertați, de prezumția de nevinovăție?”

Hilde Brandl: ”Că există prezumția de nevinovăție”

Laura Vicol: ”Serios? Unde există? În ce țară? În România, cu siguranță nu există, vă spun sincer că am trecut pe acolo și știu cum e. Vorbiți de prezumție de nevinovăție numai în situațiile care vă convin dumneavoastră. În rest, toată lumea la pușcărie, nu? Despre prezumția de nevinovăție, nu cred că aveți dreptul să vorbiți în această țară și știți de ce? Am trecut pe acolo trei ani de zile, mi s-a călcat în mod grosolan în picioare această prezumție de nevinovăție și, în niciun caz, nu o să i-o dau acestui stimat domn procuror general. Deci cu prezumția de nevinovăție mai ușor pe scări, puteți folosi orice alt termen.”

Hilde Brandl: ”Cu siguranță voi folosi prezumția de nevinovăție întotdeauna, sunt un cetățean al acestei țări și cred în acest concept. Dacă ați avut cazuri în care nu s-a aplicat asta nu înseamnă că nu e importantă.”

Laura Vicol: ”Cu tot respectul, nu v-am auzit folosind acest termen în cazuri ultramediatizate în care drepturile oamenilor au fost călcate în picioare în această țară”.  

Vezi și:  Kovesi - CEDO. Lovitură de teatru despre sesizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel