Laptele matern, secretul Serenei Williams pentru piele

foto: Freepik
foto: Freepik

Știai că laptele matern face minuni pe piele?

Serena Williams (42 de ani) și-a surprins comunitatea sa de pe TikTok prin postarea unui filmuleț în care împărtășește un ritual neobișnuit de îngrijire a pielii. Cu precizie, tenismena a dezvăluit că este adeptă a utilizării laptelui matern atunci când vine vorba de rutina sa de skincare. Iată cum i-a fost de ajutor această practică... mai puțin obișnuită!

Sportiva a mărturisit că folosește lapte matern pentru a atenua arsurile solare de sub ochi. Serena, care a devenit mamă pentru a doua oară în luna august, susține că acest truc este eficient, motiv pentru care a decis să împărtășească cu urmăritorii ei modul în care își îngrijește pielea.

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye - it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol ???? #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms ♬ original sound - Serenawilliams

Serena s-a adresat fanilor direct din casa ei din Los Angeles: „Am arsuri complete sub ochi. Nu întrebați de ce… Am pielea sensibilă. Am stat la soare, povestea este lungă”, a explicat ea, în timp ce a apelat la o resursă aflată la îndemâna ei - laptele matern: „Oricum, voi folosi lapte matern, care funcționează pentru copilul meu. Se spune că este bun la toate, așa că o să-l încerc timp de o săptămână și ceva pentru ochiul meu să văd dacă trucul funcționază”, a spus ea în filmulețul distribuit de peste 5.000 de persoane pe TikTok.

După aplicarea laptelui matern sub ochi, Serena Williams a prezentat rezultatele pozitive: „Vreau să vă spun că deja mă simt mai bine. Trucul cu laptele matern a funcționat”, a remarcat ea. 

De ce e bun laptele matern pentru piele

Laptele matern este cunoscut pentru proprietățile sale nutriționale și beneficiile asupra sistemului imunitar al nou-născuților, potrivit unui studiu, dar utilizarea sa în îngrijirea pielii adulților este subiectul unor opinii variate în rândul experților în dermatologie și cosmetică.

Există afirmații că laptele matern conține substanțe benefice precum grăsimi, proteine, vitamine și anticorpi, care ar putea aduce beneficii pielii, cum ar fi hidratarea, reducerea inflamației și promovarea vindecării. Totuși, aceste afirmații nu sunt încă susținute de cercetările științifice ample și există puține dovezi științifice care să confirme eficacitatea laptele matern în îngrijirea pielii adulților.

Este importan de știut că fiecare tip de piele reacționează diferit la diverse substanțe și metode de îngrijire. Înainte de a încerca orice tratament sau produs, este recomandat să consultăm un dermatolog sau specialist în îngrijirea pielii pentru a obține sfaturi personalizate, în special în cazul unor probleme dermatologice specifice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel