Kelemen Hunor afirmă că UDMR-ului îi este mai bine fără PSD şi PNL

foto: Inquam, Octav Ganea
foto: Inquam, Octav Ganea

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Cluj, în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), că formaţiunii sale îi este mai bine acum, când nu este la guvernare alături de PSD şi PNL, şi a criticat modul în care este condusă ţara.


"Din iunie, situaţia noastră s-a schimbat în politica internă românească, pentru că suntem în opoziţie şi nu avem nicio vină. Socialiştii şi liberalii au spus: 'este mai bine fără voi'. Nu ştiu dacă este mai bine fără noi, dar după trei luni şi eu spun că, da, într-adevăr, este mai bine fără voi. Am început să ne obişnuim cu această nouă situaţie şi încet-încet ne dăm seama că dacă pornim de la ceea ce se întâmplă în ţară, într-adevăr ne este mai bine fără ei. Din păcate, nu doar situaţia noastră s-a schimbat, ci şi situaţia în ţară. Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în ultimele trei - patru luni, atunci în primul rând putem spune hotărât că dezvoltarea, investiţiile s-au încetinit. Acest lucru este foarte prost, atât pentru administraţiile publice, pentru ţară, pentru economie, eu nu ştiu pentru cine este bine, nu ştiu de ce s-au încetinit investiţiile publice. Vedem că incertitudinile sunt din ce în ce mai multe şi mai mari, imprevizibilul creşte, numărul improvizaţiilor creşte şi procesul decizional pare să fie haotic", a declarat Kelemen Hunor în faţa membrilor CRU.

La Cluj-Napoca a avut loc, vineri, şedinţa CRU în cadrul căreia, printre altele, au fost aleşi preşedintele Consiliului Reprezentanţilor Unionali, preşedintele executiv al Uniunii şi vicepreşedinţii executivi, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel