Urmărește emisiunea live


Jucătorul pe care Mutu îl vrea neapărat la Rapid: „Am transmis conducerii. Trebuie cumpărat!”

Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Mutu a transmis că giuleștenii se află în momentul de față în negocieri cu mai mulți jucători, însă nu e obligatoriu să și transfere pe cineva.

 

Funsho Bamgboye, singurul transfer realizat de FC Rapid în această iarnă, cel mai probabil nu va juca sâmbătă.

„El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru această partidă, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus Mutu.

„Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza acest transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ. Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a precizat Adrian Mutu.

Săptămâna trecută, Rapid București a câțtigat dreptul de folosinţă exclusivă a siglei actuale printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti.

Acesta este al doilea proces câştigat de actualul club în litigiul cu AFC Rapid. Miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a anulat marca verbală 'Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti' şi a păstrat valabilitatea mărcilor cumpărate la licitaţie de FC Rapid.

În ultimii ani, AFC Rapid a deschis în instanţă mai multe litigii împotriva FC Rapid, susţinând că mărcile, culorile şi trofeele clubului îi aparţin.

AFC Rapid, asociaţie non-profit, a deţinut pentru o perioadă marca 'Fotbal Club Rapid', pe care a preluat-o de la UFC Rapid, prima asociaţie care a administrat echipa de fotbal după separarea de CS Rapid realizată după 1989.

În 2006, conform Legii Sportului, AFC Rapid a cedat marca societăţii comerciale SC FC Rapid SA, care a falimentat în 2016, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel