Jozef Weber (Mlada Boleslav) - Rezultatul ne bucură, e echitabil, dar favorită rămâne FCSB

Antrenorul formaţiei cehe Mlada Boleslav, Jozef Weber, s-a arătat mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut în deplasare cu FCSB, în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, afirmând că 0-0 este un scor echitabil.

"Rezultatul ne bucură, la fel şi cum a jucat echipa astăzi, pot să spun că ambele mă mulţumesc. Mă aşteptam la un meci greu, ştiam că vom întâlni o echipă puternică. Am reuşit în prima repriză să fim periculoşi în atac, la fel şi în primele 15 minute din a doua repriză când am presat în faţă. Trebuie să recunosc că în ultimele 20 de minute FCSB a fost echipa mai bună, mai ales Coman, individualităţile s-au văzut astăzi. În ultimele 20 de minute ne-au presat, au fost nişte minute mai grele pentru noi. Eu îmi doream ca rezultatul să se decidă la noi şi asta s-a întâmplat astăzi. Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren, pot să spun că e un rezultat echitabil. În afară de cele două ocazii clare, eu zic că am rezistat destul de bine acele 20 de minute. Mă aşteptăm ca ei să înceapă să preseze de la începutul celei de-a doua reprize, dar se pare că nu au reuşit să facă asta decât în ultimele minute. Ştiam că nu trebuie să facem greşeli în apărare şi am reuşit să facem asta. Practic nu s-a schimbat nimic, dar, aşa cum am spus şi ieri, favorita rămâne FCSB. După meciul acesta noi însă trebuie să muncim mai mult la noi acasă şi poate reuşim până la urmă să ne calificăm", a declarat Jozef Weber în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Întrebat ce ar face dacă s-ar confrunta cu situaţia de la FCSB, în care patronul să dicteze schimbările de jucători, Jozef Weber a spus: "Eu nu pot să îmi imaginez ca patronul să facă schimbările, eu nu pot să concep să colaborez cu altcineva în afară de jucători în timpul meciului, nu pot să îmi închipui aşa ceva. Nu există".

FCSB şi FK Mlada Boleslav au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, pe Stadion Marin Anastasovici din Giurgiu.

Manşa secundă va avea loc pe 15 august, în Cehia, iar câştigătoarea va juca în play-off probabil cu echipa portugheză Vitoria Guimaraes, care a dispus în deplasare cu 3-0 de letonii Ventspils FK.

FCSB a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, după eşecuri cu FC Botoşani (0-2), Alaşkert (2-3), ambele acasă, respectiv cu Astra Giurgiu (1-2).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel