Iuliano Ene (U Cluj) - Sper să eliminăm FCSB şi să realizăm surpriza optimilor Cupei României

Directorul de marketing al clubului Universitatea Cluj, Iuliano Ene, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că îşi doreşte ca formaţia ardeleană să învingă FCSB şi să realizeze surpriza optimilor de finală ale Cupei României.

"Cu FCSB va fi un meci ca oricare altul, Cupa României este o competiţie a surprizelor. Va fi un meci dificil, dar mă bucur că vom juca în faţa propriilor suporteri şi pot spune că mizăm deja pe prezenţa a 10-15.000 de spectatori. Aşa că eu consider că putem realiza surpriza acestor optimi de finală", a spus Ene.

Întrebat dacă există o rivalitate cu FCSB având în vedere că suporterii Universităţii Cluj sunt apropiaţi ai celor dinamovişti, Iuliano Ene a răspuns: "Da, se poate spune că este o rivalitate, dar jocul va fi numai şi numai pe teren, iar eu cred în echipa noastră şi sunt convins că vom învinge".

Echipa de fotbal din eşalonul secund, Universitatea Cluj, va întâlni formaţia FCSB în optimile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi efectuate, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior de FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel