Italianul De Rossi a debutat cu gol în Argentina, dar Boca Juniors a pierdut la penalty-uri

Mijlocaşul italian Daniele De Rossi, fostul idol al clubului AS Roma, a debutat, marţi, cu gol la noua sa echipă Boca Juniors, însă fostul club al legendarului Diego Maradona a fost învins la penalty-uri, cu 3-1 (1-1), de Club Almagro, din divizia secundă, fiind eliminat în 16-imile de finală ale Cupei Argentinei, informează agenţia spaniolă EFE.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a înscris un gol cu capul în min. 27, după o deviere a balonului şutat de atacantul Alexis Mac Allister.

De Rossi, care a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii săi după înscrierea golului, a fost înlocuit în min. 75 de columbianul Jorman Campuzano, când scorul era 1-0.

Înainte de fluierul de debut al meciului a fost ţinut un minut de reculegere în onoarea lui Jose Luis "Tata" Brown, campion mondial cu Argentina în Mexic (1986), care a încetat din viaţă luni noaptea, la vârsta de 62 de ani.

În urma acestei victorii, Almagro va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Talleres şi Belgrano.

Mijlocaşul italian Daniele De Rossi, fostul căpitan al echipei AS Roma, a semnat recent un contract pe un an cu formaţia argentiniană Boca Juniors.

De Rossi, campion mondial cu naţionala Italiei în 2006, s-a despărţit de AS Roma în luna mai, după 18 sezoane şi 616 meciuri disputate pentru gruparea "giallorossa", fiind depăşit doar de fostul atacant Francesco Totti, care a disputat în total 786 de partide (307 goluri) pentru echipa din capitala Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel