Imigranții intră în România pas cu pas

Iohannis și Cioloș au adoptat strategia primirii pas cu pas a imigranților pentru ca să evite protestele românilor. E o păcăleală, desigur, pentru că numărul final va fi tot cel de 6000 impus de Uniunea Europeană. Așa că nu contează dacă vin câte 10 sau câte o mie, pentru că, în final, ne vom trezi cu toți pe cap.

Partidul România Unită a protestat ieri la Galați împotriva primilor imigranți, PRU Galați arătând că locuitorii urbei nu-și doresc să trăiască în nesiguranță. La fel, PRU Gorj a adunat aproape 2000 de semnături în Bumbești Jiu pentru ca Centrul de primire al imigranților din localitate să fie desființat deoarece e situat chiar lângă două școli, iar în apropiere este o unitate militară, UM Sadu, care deține și produce muniție. Oare la ce s-au gândit autoritățile când au propus ca imigranții să fie cazați lângă o unitate militară care produce muniție? A luat cineva în considerare riscurile de securitate pe care le presupune o asemenea apropiere și ce se va întâmpla dacă printre imigranți va veni și un potențial terorist?

Dar premierul Cioloș aplică tehnica pas cu pas învățată de la Iohannis. Așa rezultă din răspunsul pe care l-a dat astăzi protestatarului din Cluj-Napoca pe care l-a liniștit cu ideea că "în timp ce celelalte țări primesc zeci sau sute de mii de emigranți, România s-a angajat la câteva sute și din care a primit acum zece-cinsprezece". Câte 10-15 până ajungem la 6.000, de fapt. Așa că stați liniștiți români, că hapul vine cu lingurița, nu cu polonicul, dar o să îl înghițiți pe tot!

În cadrul Programului "Primarul pentru Capitala românilor" cu care candidez la Primăria Generală București am arătat că în timpul mandatului meu de primar, în București nu va călca picior de imigrant musulman, și, în plus, voi opri și contruirea moscheii uriașe cu care Turcia vrea să "cadorisească" Bucureștiul. Același lucru îl vor face toți candidații PRU care vor ajunge în administrațiile locale: se vor opune venirii imigranților în localitățile pe care le administrează, iar ca parlamentar am trimis o interpelare premierului în care îi solicit să oprească invadarea României pas cu pas!

Notă: Titlul și imaginea de pe prima pagină sunt setate de redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel