Război între Palate. Dăncilă îl acuză pe Iohannis din ședința de Guvern

Guvern
Guvern

Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat revoltată de faptul că președintele României ar fi blocat creșterea alocațiilor pentru copii, iar președintele ar fi interesat doar de campania electorală. 

”Domnul președinte demonstrează că nu este interesat nici de creșterea veniturilor populației, nici de creșterea investițiilor, nici de îmbunătățirea actului medical, nici de creșterea accesului la educație, ci doar de campania electorală. Este de neînțeles de ce președintele a ales să blocheze creșterea alocațiilor copiilor, deși, în urmă cu câteva zile clama acest lucru. Mă întreb când spune adevărul? Atunci când face declarații politice de campanie? Sau când anunță că a blocat bugetul? Sau președintele se teme cumva că acest buget de dezvoltare va duce la prea multe investiții”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, în cadrul ședinței de Guvern. 

În cadrul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a precizat și faptul că motivele invocate de președinte, penru blocarea bugetului, nu ar avea niciun fel de suport. 

”Motivele invocate de președinte, pentru blocarea bugetului național, nu au niciun fel de suport în realitate. O dovedesc cifrele oficiale și faptele guvernării. Nu o să reiau creșterile substanțiale pe care le-am prevăzut în buget pentru sănătate, educație și investiții. (...) Este evident că singura preocupare a domnului președinte este campania electorală, în care a intrat de ceva vreme, iar atitudinea domniei sale nu are nicio legătură cu interesul românilor și al României”, a mai spus Viorica Dăncilă. 

Vezi și: 

Fetiță decedată în cabinetul medicului de familie. Avocatul Poporului s-a autosesizat

Migrație: Orban, avertisment pentru oameni de afaceri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel