Migrație: Orban, avertisment pentru oameni de afaceri

Oamenii de afaceri ar trebui să-şi ia din timp măsuri de apărare în faţa consecinţelor migraţiei, avertizează Viktor Orban.

Migraţia va schimba complet peisajul lumii în care trăim şi tot ce se va întâmpla în 2050 şi ulterior va fi o consecinţă a ceea ce se întâmplă acum, a declarat miercuri premierul ungar Viktor Orban, în cadrul unei conferinţe organizate la Camera de comerţ şi industrie a Ungariei, informează MTI. Cei care nu reuşesc să-şi ia de pe acum măsuri de apărare nu vor mai avea posibilitatea să o facă în 2050-2060, a subliniat Orban.

'Când vorbim despre efectele migraţiei asupra Europei, vorbim despre copiii şi nepoţii noştri şi despre securitatea lor', a adăugat premierul ungar. 'Succesele dv. în plan economic nu vor avea niciun rost dacă nepoţii şi copiii dv. vă vor moşteni afacerile într-o lume în care nu se va putea trăi', i-a avertizat Viktor Orban pe antreprenorii prezenţi la conferinţă.

Cunoscut pentru ostilitatea sa faţă de primirea de migranţi, care ameninţă, în opinia sa, cu 'disoluţia' identitatea ungară şi europeană, premierul ungar a dispus construirea în 2015 a unui gard de sârmă ghimpată de câteva sute de kilometri la graniţa cu Serbia şi Croaţia, pentru a contracara intrările de refugiaţi din războaiele din Orientul Mijlociu. Totodată, Ungaria a adoptat una din cele mai restrictive legislaţii din Europa cu privire la migranţi, iar Viktor Orban s-a opus planului de distribuire a refugiaţilor adoptat de Uniunea Europeană.

Citește și:

Germania, cheltuieli uriașe pentru migrație

Szijjarto: Ungaria, sub atacul unor forţe pro-migraţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel