Bogdan Chirieac: Asta l-ar aduce pe Victor Ponta alături de Viorica Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a transmis ce ar putea să iasă din întâlnirea pe care Viorica Dăncilă a avut-o cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi care sunt şansele ca ALDE să rămână la guvernare. 

"Eu nu aş exclude în continuare candidatura domnului Tăriceanu la prezidenţiale. Aşa a fost şi în 2014, atunci au candidat şi dl Ponta, şi dl Tăriceanu şi nu au fost probleme. În primul tur, dl Ponta a obţinut 40 la sută, şi dl Tăriceanu 7 la sută. Eu mă gândesc la o intrare la guvernare a Pro România şi o întoarcere a electoratului smuls din PSD de Victor Ponta către Viorica Dăncilă. Şi mă gândesc că dl Ponta ar putea obţine o funcţie importantă în Parlament şi poate vreo doi miniştri, fapt care l-ar aduce pe Victor Ponta alături de Viorica Dăncilă", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Ce face ALDE, rămâne sau pleacă de la guvernare?


"Restructurarea guvernamentală se poate petrece doar de la 1 septembrie, pentru că e nevoie de un vot în Parlament. Cred că ALDE va rămâne la guvernare, pentru că altfel ar face un salt în gol. Nu cred că fac această mişcare, nu e genul de partid care să procedeze aşa. E un partid echilibrat, de centru dreapta, nu îi văd ieşind de la guvernare, nici măcar dacă dl Tăriceanu va candida. Sau poate se răzgândeşte, caz în care şi dânşii o vor susţine tot pe Viorica Dăncilă!", a mai spus analistul politic. 

Vezi și: Ponta, după întâlnirea cu Tăriceanu și Dăncilă- Ce transmite după discuțiile informale cu PSD-ALDE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel