Ponta, după întâlnirea cu Tăriceanu și Dăncilă- Ce transmite după discuțiile informale cu PSD-ALDE

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta a scris un mesaj pe Facebook, în care a anunțat ce s-ar fi discutat la întâlnirea informală cu președintele PSD, Viorica Dăncilă, și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Victor Ponta scrie că s-a întâlnit cu ALDE-PSD, așa cum a făcut-o cu liderii Opoziției și Klaus Iohannis, dând dovadă de deschidere la dialog. El precizează că nu a fost luată nicio decizie privind alegerile prezidențiale și că o eventuală colaborare politică poate fi decisă doar de către echipa Pro România. Totodată, scrie Victor Ponta, la întâlnirea cu PSD-ALDE, a insistat în a prezenta punctele de vedere ale Pro România, precum și interesele pe care le reprezintă. 

Iată ce scrie Victor Ponta:  

”Am avut azi discutii informale si cu doamna Viorica Dancila si cu domnul Calin Popescu Tariceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania - o schimbare radicala fata de tot ceea ce s-a intamplat din Ianuarie 2017 si pana in 27 Mai 2019: asigurarea unei guvernari eficiente si a unor reforme adevarate in domeniul administratiei publice, al economiei si finantelor, educatie, sanatate, mediu samd.

Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice (asemenea decizii pot fi luate doar de catre Echipa ProRomania). Asa cum am facut si atunci cand am discutat cu liderii Opozitiei sau cu Presedintele Iohannis, am dat dovada de dorinta de dialog - dar am prezentat si sustinut punctele de vedere ale ProRomania si interesele sociale si economice pe care noi le reprezentam.” scrie Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel