Urmărește emisiunea live


Închisoare pentru fotografierea ilegală a cadavrului lui Emiliano Sala

Emiliano Sala, desfigurat. Identificat după amprente
Emiliano Sala, desfigurat. Identificat după amprente

Două persoane au fost condamnate la închisoare în Anglia pentru vizionarea ilegală a autopsiei lui Emiliano Sala.

Două persoane au fost condamnate luni de către un tribunal britanic pentru faptul că au accesat şi vizionat ilegal imaginile autopsiei fotbalistului argentinian Emiliano Sala, mort în luna ianuarie într-un accident de avion, transmit agenţiile internaţionale de presă.

O femeie de 49 de ani, Sherry Bray, şi un bărbat de 62 de ani, Christopher Ashford, care au compărut în faţa unui tribunal din Swindon, au primit pedepse cu închisoarea de 14 luni, respectiv 5 luni.

Ei au fost acuzaţi că ai au accesat, din curiozitate morbidă, imaginile de supraveghere video ale morgii din Bournemouth.

Sherry Bray, directoarea societăţii de supraveghere video, a fost acuzată că i-a trimis fiicei sale o fotografie a lui Emiliano Sala, făcută la examinarea post-mortem, pe 9, 10 şi 11 februarie, că a împiedicat cursul justiţiei, ştergând imaginea de pe telefonul său mobil. Imaginea a fost distribuită masiv pe reţelele de socializare.

Sherry Bray l-a încurajat şi pe Christopher Ashford, un angajat al societăţii, să urmărească imaginile autopsiei, iar acesta a făcut-o de şase ori, şi să şteargă fotografiile. Cei doi, care au fost arestaţi pe 18 februarie, şi-au pledat vinovăţia. Familia fotbalistului argentinian a fost şocată de difuzarea fotografiei lui Emiliano Sala la morgă.

Atacantul de 28 de ani, transferat de la FC Nantes la Cardiff City, şi-a pierdut viaţa când avionul în care se îmbarcase a căzut în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie. Corpul său a fost găsit în epava avionului, pe 6 februarie, la 67 de metri adâncim, iar autopsia a fost efectuată pe 7 februarie. Câteva zile mai târziu, poliţia britanica a descoperit că o fotografie a corpului fotbalistului circula pe Twitter şi Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel