"Îmi doresc să îmi recapăt liniștea". Andra Marinescu, de la Visuri la Cheie, viață în teroare din cauza fostului iubit: "Este cumplit! Trăiești cu teama că orice se poate întâmpla"

Sursa foto: Facebook Andra Marinescu
Sursa foto: Facebook Andra Marinescu

Arhitecta Andra Marinescu, de la Visuri la Cheie, este terorizată de fostul iubit, după ce a luat decizia de a se despărți de el.

"Din păcate, uneori apar și norii de furtună. Este adevărat că fără ploaie nu apare curcubeul, însă momentan nu prea se văd semne că norii s-ar risipi… este o perioadă destul de agitată, o perioadă în care mi-aș dori să fie liniște pe plan personal, însă uneori, oamenii în care ai avut încredere și în care ai investit suflet, aleg să te rănească. Am ajuns, din nefericire, să trăiesc cu teamă", a spus Andra Marinescu, într-un interviu pentru viva.ro.

"Am decis să ne despărțim, iar acum suport consecințele"

"După șase ani de relație, am decis să ne despărțim, iar acum suport consecințele. A fost o relație pe care nu am știut cum să o gestionez. Știu că pare incredibil, dar da, orice femeie poate trece prin așa ceva. Îmi doresc ca timpul să mă ajute să învăț și din experiențele mai puțin fericite din viața mea. Și îmi doresc ca în ambele planuri, atât în cel profesional, cât și în cel personal, să apară curcubeul.

Despărțirea s-a produs anul trecut, dar nu aș putea spune cu exactitate când s-a produs ruptura în cuplu. Cred că a fost ceva gradual, poate bazat pe faptul că într-o relație doi oameni pot evolua diferit, din toate punctele de vedere", a mai spus arhitecta.

"Am primit mesaje dure"

"Este clar că există neînțelegeri în orice cuplu, care pot dura mai mult sau mai puțin, dar în momentul în care simți că ceva nu funcționeaza, că lipsește încrederea, că unul încearcă să domine, să-i distrugă încrederea celuilalt, când realizezi că viața ta este controlată și dirijată, atunci este momentul în care trebuie să spui stop.

Am spus stop, dar nu a fost suficient. Am primit mesaje dure, au existat încercări de discreditare, de îndepărtare a celor care-mi sunt aproape. Este cumplit să treci prin așa ceva. Ajungi să simți că viața ta nu-ți mai aparține și trăiești cu teama că orice se poate întâmpla", a spus Andra Marinescu.

"Eu am fost convinsă, în momentul separării, că ne vom putea comporta ca niște oameni civilizați, așa cum se întâmplă cu multe cupluri care se despart… dar acum realizez că nu-l cunosc deloc. Îmi doresc doar să îmi recapăt liniștea personală, de care am atât de multă nevoie. Sincer, aș prefera să nu mai privesc în trecut, îmi doresc să înțeleg pe deplin lecția pe care o am de învățat și să reușesc să pot avea iar încredere în oameni", a mai spus arhitecta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel