Ilie Dumitrescu: Dacă FCSB pierde cu Craiova, s-ar putea ca finala de campionat să nu mai existe în ultimul meci cu CFR Cluj

Ilie Dumitrescu: „Dacă FCSB pierde cu Craiova s-ar putea ca finala de campionat să nu mai existe în ultimul meci cu CFR Cluj” /Sursă: captură foto youtube
Ilie Dumitrescu: „Dacă FCSB pierde cu Craiova s-ar putea ca finala de campionat să nu mai existe în ultimul meci cu CFR Cluj” /Sursă: captură foto youtube

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a declarat, miercuri, că finala actualei ediţii de campionat este Universitatea Craiova - FCSB, meci programat duminică, şi nu partida din ultima etapă a play-off-ului dintre FCSB şi CFR Cluj.

"Din punctul meu de vedere, finala campionatului este în etapa asta, în meciul dintre Craiova şi FCSB. Universitatea şi-a pus amprenta în acest play-off şi printr-o conjunctură favorabilă poate chiar să spere la titlu. Dar să câştige cele două meciuri cu FCSB şi CFR", a afirmat Dumitrescu.

Întrebat ce părere are despre faptul că ministrului Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a afirmat că FCSB nu poate disputa pe stadionul Steaua meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, Ilie Dumitrescu a avut următorul răspuns:

"Eu nu pot să comentez ce spune ministrul Apărării Naţionale, nu ştiu dacă există posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. Eu spun să o luăm pas cu pas. Cel mai important meci pentru FCSB va fi cel de duminică împotriva Craiovei. Dacă FCSB nu câştigă sau dacă pierde cu Craiova s-ar putea ca finala aia de campionat să nu mai existe în ultimul meci cu CFR Cluj. Deci trebuie să treacă această etapă care este hotărâtoare".

Dumitrescu susţine că partida FCSB - CFR Cluj se va juca la Buzău

"Înaintea începerii sezonului trebuie trecute pe listă stadioanele pe care joci pe teren propriu. Şi se pare că pe lista celor de la FCSB nu e trecut nici Giuleşti şi nici alte stadioane. Însă se pare că există o comunitate mare de suporteri ai echipei FCSB la Buzău şi acolo se va juca până la urmă", a explicat el.

Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică.

Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul cu CFR Cluj pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua se opune având în vedere litigiul cu gruparea patronată de Gigi Becali. În aceste condiţii, FCSB ia în calcul disputarea meciului din ultima etapă pe arena rivalei Rapid sau pe Stadionul Municipal din Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel