Iisus, a Doua Venire: Prin clonarea Lui se încearcă păcălirea populației

Clonarea lui Iisus reprezintă o ideea  pe care s-a clădit un proiect intitulat The Second Coming (a Doua Venire), care a fost demarat în 2000, acesta fiind menit pentru a salva omenirea scrie efemeride.ro.

În 2000, mai mulți oameni de știință, preoți și vizionari din mai multe țări s-au reunit pentru a pune bazele unui proiect impresionant. A fost intitulat A Doua Venire, pentru că oamenii de știință trebuiau să găsească o mostră ADN al celui care a fost Iisus.  Astfel, apelând la tehnica modernă trebuiau să încerce procesul de clonare, lucru care a fost intens contestat și catalogat ca una dintre cele mai mari erezii.

Adam Parfrey, unul dintre cei care a pus bazele acestei idei impresionante a replicat că: „Ştiinţa clonării a fost dată de către Dumnezeu pentru a îl readuce pe Hristos aici".

Clonarea lui Iisus Hristos a fost considerată posibilă prin intermediul ADN-ului extras din lemnul crucii sau din Giulgiul din Torino. Urma apoi ca un ovul al unei femei virgine să fie fecundat şi implantat. Membrii proiectului doreau ca naşterea clonei Mântuitorului să aibă loc pe data de 25 decembrie 2001, aceasta fiind Cea de-a Doua Venire. Întreg procesul ar fi trebuit să se realizeze la Institutul Roslin, unde a fost clonată şi Dolly.

Citește și: Iisus, prin Padre Pio, mesaj de avertizare pentru omenire

Inițiatorii proiectului au susținut permanent ideea că clonarea lui Iisus este voie divină și astfel societatea în care trăim și-ar fi schimbat din temelii înfățișarea.

Contestatarii proiectului Cea de-a Doua Venire au câteva argumente împotriva clonării.

- În primul rând, din punct de vedere ştiinţific, chiar dacă se reuşeşte preluarea de ADN din Giulgiul din Torino, acest ADN de o vechime considerabilă poate să nu fie intact şi adecvat pentru procesul clonării.

- În al doilea rând, o clonă, deşi genetic identică cu originalul, nu va creşte ca fiind identică şi din punct de vedere al inteligenţei şi personalităţii (inteligenţa, deşi moştenită genetic, este în mare parte influenţată de condiţii de viaţă şi experienţe de viaţă, iar personalitatea la fel). Cum ar creşte în ziua de azi o clonă a lui Iisus şi cine ar putea garanta că va fi ca adevăratul Iisus?

- În al treilea rând, clona ar fi doar o clonă şi nu Mântuitorul (s-a spus chiar că nu ar avea suflet sau că dacă s-ar crea o asemenea clonă, ea ar fi Antihristul şi nu Hristos!).

Chiar dacă oficial se spune că proiectul nu a fost niciodată dus la bun sfârșit, există numeroase voci care susțin că Oculta Mondială s-a implicat și dorește cu orice preț ca Iisus să existe pe Terra, dar să dețină sufletul lui Satan. Astfel, controlul populației ar deveni un țel mult mai ușor de îndeplinit și implementarea Noii Ordini Mondiale ar deveni o certitudine, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel