Iisus, prin Padre Pio, mesaj de avertizare pentru omenire

Unul dintre cei mai cunoscuți sfinți creștini ai secolului XX a fost Padre Pio. Acesta a fost cunoscut  atât datorită stigmatelor cât și  anumitor minuni cum ar fi levitația, despre care se spune că le-ar fi experimentat. În timpul vieții se spune că ar fi fost vizitate de Iisus care i-ar fi transmis un mesaj pentru omenire.

Padre Pio a fost uncălugăr capucin italian este venerat și considerat sfânt în biserica catolică.

În timpul vieții sale a înfăptuit numeroase minuni și chiar i-a apărut Iisus, care i-a lăsat următorul mesaj pentru omenire:

"La această venire a mea, în timpul pedepselor îngrozitoare, voi fi totuși îndurător cu toți cei care îți pun speranța în mine și au încredere în cuvintele mele. De asemenea, cei aleși nu au de ce să se teamă căci, aşa cum le-am promis, vor fi salvați la timp: eu, când mă voi înălța de pe Pământ, îi voi ridica pe toți cei mântuiți la mine. Cei aleşi sunt toţi pământenii care în vieţile anterioare au ales să lupte până la moarte pentru adevăr", potrivit efemeride.ro.

"Prin jertfa lor (moartea de martir) ei şi-au demonstrat devoțiunea supremă faţă de creator şi au primit drept răsplată mântuirea, graţia divină. Ca și mine, acești apostoli și ucenici sunt reveniți din lumile divine în trup pe Terra. Ei vor fi răsplătiți în văzduh imediat după ce mă voi înălța din nou la cer, în noul Ierusalim ceresc.

Citește și: Site-urile ortodoxe confirmă venirea Apocalipsei. Care e motivul

Cataclismul va începe iarna, într-o noapte friguroasă. Vântul va vui tare; după un timp, se vor auzi tunete puternice. Atunci să închideți ușile și ferestrele pe cât posibil să nu intre deloc aer din exterior, căci vântul va aduce gaze otrăvitoare, ce se vor împrăştia pe toată suprafaţa planetei.Începeți de pe acum pregătirile, căci încăperea în care veţi locui trebuie bine izolată! Geamurile vor fi astupate cu pături, spre a nu lăsa loc luminii (radiațiilor) din exterior să pătrundă. Veţi întrerupe curentul, veţi închide apa şi gazele.

Din cer vor porni uragane de foc spre Pământ şi se vor extinde. Furtuna, ploaia, tunetele, fulgerele se vor intercala succesiv. Ploaia de foc va fi permanentă.

Citește și: Profeția sfântului Malachia: Următorul Papă aduce Sfârşitul Lumii

Această pedeapsă teribilă nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. Teribila încercare va dura 72 de ore, adică 3 zile şi 3 nopţi, timp în care va pieri cel puţin o treime din populaţia globului, aşadar vor muri mai mulţi oameni decât în cele două războaie mondiale la un loc.

Nu părăsiți locuința și nu vorbiți decât cu cei ai casei, căci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a vă ispiti să le deschideţi ori să ieşiţi afară. Nu priviți deloc afară în timpul zguduirii pământului! Acolo va fi mânia lui Dumnezeu, pe care El nu doreşte s-o vedeţi, căci v-ar apuca tremuratul şi v-ar umple groază. Cine se va uita din curiozitate pe geam, va muri. Îngenunchiaţi în fata crucifixului şi regretaţi-vă sincer păcatele!

Rugaţi-vă! Rugaţi-vă! Rugaţi-vă!
În primele două zile de întuneric, satana şi diavolii lui vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adăpostit. Cel care suferă şi moare nevinovat, dacă nu a acceptat semnul fiarei devine martir şi urcă în Rai, în Noul Ierusalim Ceresc. În a treia noapte, cutremurul şi focul se vor opri treptat, ziua următoare va apare Soarele.

Citește și: "Evanghelia după soția lui Iisus", CONFIRMATĂ de cercetători

Cei care şi-au bătut joc de Mine şi nu au crezut în mesajele transmise prin cei aleşi de Mine ca apostoli şi ucenici, vor fi executaţi de Îngerii Mei, care deja au primit această sarcină şi sunt pregătiţi să acţioneze. Apoi, mulţi îngeri vor coborî spre a aduce Spiritul Păcii pe pământ. Din sufletele celor rămaşi în viaţă se va îndrepta spre cer o deosebită recunoştinţa. Munţi de ceaţă vor veni în timpul nopţii. Va fi război, fără să-l fi declarat cineva.

Vor fi inundaţii uriaşe şi distrugeri incalculabil de mari, drept răsplată a tuturor păcatelor voastre, conform legii cauză-efect. Vor ieşi viermi din pământ, iar cerul se va întuneca datorită păsărilor negre ce vor veni dinspre sud. Tancuri vor trece peste case şi bordeie.

Oamenii de pe străzi vor sta cu muşchii atârnaţi bucăţi, sau vor fi întinşi pe jos, arşi, înegriți. Surprinzător vor dispărea de pe faţa pământului oraşe şi sate. Vor dispărea multe ţări din vest, şi se vor forma altele. Anglia va fi nimicită, doar Scoţia va rămâne.

Marseille se va distruge prin foc, la fel 2/3 din Paris, doar turnul Eifel va rămâne în picioare. În America va fi un război distrugător. În timpul acestor 3 zile Soarele nu va mai lumina, iar curentul electric va fi oprit. După aceste trei zile de necaz va apărea pe cer Crucea luminoasă. Folosiţi bine puţinul timp rămas, cu evlavie, în credinţa sinceră şi cu practicarea iubirii de Dumnezeu şi de aproapele vostru. Multiplicaţi acest mesaj şi dăruiţi-l tuturor credincioşilor pe care îi cunoaşteţi! De multe ori v-a atenţionat cerul, totuşi foarte puţini aţi luat în seamă."

Citește și: Apocalipsa călugărului Friede: Sfârșitul omenirii, începutul lumii noi

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy