Ianis Hagi recunoaşte ''situaţia complicată'' de la clubul său

Ianis Hagi a revenit ca titular la Genk, însă echipa sa a fost învinsă pe teren propriu.

Ianis Hagi a recunoscut că echipa sa de club, Racing Genk, trece printr-o "situaţie complicată", scrie site-ul walfoot.be după ce campioana Belgiei a fost învinsă cu 2-1 acasă de Sint-Truidense. Din nou titular la Genk, după mai mult de o lună, Ianis Hagi a pasat decisiv la golul prin care Mbwana Samatta a deschis scorul în minutul 10. Oaspeţii au întors rezultatul după reuşitele lui Yohan Boli (min .17 ) şi Yuma Suzuki (40).

"Acum este în primul rând momentul să fim puternici mental", a declarat Hagi. "Evident însă că este greu când munceşti mult şi lucrurile nu merg cum ai vrea. În fotbal, trebuie să iei puncte şi noi nu luăm destule. Este o situaţie complicată, dar trebuie să continuăm să muncim", a adăugat mijlocaşul.

Doar speranțe pentru campioană

Genk are un parcurs dezastruos pentru o campioană şi, cu 21 de puncte după 16 meciuri, este pe locul 9, la 7 puncte de ocupanta locului 6, Zulte Waregem, ce are un meci mai mult disputat. Cu toate acestea, românul speră că formaţia lui se va califica în play-off-ul pentru locurile 1-6 la finalul sezonului regulat.

"Diferenţa este mare, dar trebuie mai ales să punem capăt seriei noastre negative. Iar după aceea vom porni din nou şi vom încerca să fim acolo unde ne este locul", a spus Hagi.

Genk, care mai are în lot un român, Vladimir Screciu, o va întâlni marţi pe Royal Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, în optimile de finală ale Cupei Belgiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel