HOROSCOP, sâmbătă, 30 septembrie 2017

Balanță

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.

Scorpion

Ai o discutie foarte serioasa cu familia, cu rudele mai in varsta, de la care simti nevoia sa afli unele aspecte care, din diverse motive, nu iti sunt prea clare. Poate fi un moment al marilor adevaruri, al destainuirilor de familie, al explicatiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevarat, ca atare oferiti-va unii altora ragazul necesar pentru a sta de vorba cu maturitate si sinceritate. Poti descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai putin bune, dar aceste discutii justificatoare au rolul de a restabili armonia si ordinea in unele planuri mai incerte din familie.

Săgetător

Nu te astepta ca lumea sa aprecieze la fel lucrul pe care tu il consideri perfect. Tu te simti excelent intr-un anumit loc, dar altcineva nu. Tie iti plac anumite detalii, altora nu. Asa e viata, o paleta imensa de gusturi, preferinte, criterii de apreciere, si care nu pot fi niciodata identice la toata lumea. Totul e sa nu inceapa criticile inutile pe seama unor aspecte care tin, la urma urmei, de gusturile fiecaruia. Un musafir iti intra in casa si, de-a dreptul nepoliticos, incepe sa-ti judece decorul, culoarea peretilor, mobila, aranjamentul interior fara nici un drept, dar uita ca nu e casa lui si ai dreptul sa traiesti in spatiul personal asa cum iti place!

Capricorn

Concentrarea este secretul succesului in orice actiune, altfel lucrurile pot lua directii pe care nu le vei mai putea controla. Imagineaza-te ca esti un fascicul laser care nu poate tinti decat intr-o singura directie, si ceea ce se naste din aceasta canalizare de energii, de emotii, de ganduri, nu poate fi decat in avantajul tau. Daca simti ca tu, singur, nu reusesti sa-ti aduni atat de bine fortele, cere ajutor divin, pentru ca de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac sa fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doresti sa atingi. Tu concentreaza-ti ruga spre cer si de acolo, inapoi, vin si raspunsurile cele mai utile.

Vărsător

Ia-ti o zi doar pentru sufletul tau in care sa scoti romantismul tau proverbial la lumina, sa te bucuri de tot ce vezi frumos in jur, sa iti arati latura sensibila. Nimic nu pare sa-ti deranjeze calmul, ca atare poti folosi de minune aceasta atmosfera tihnita pentru a te ocupa de lucrurile care iti imbata simturile. Parfumurile, gusturile rafinate. muzica placuta in fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie sa faca parte din meniul tau, astazi, pentru ca simturile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos si mai bun. Inconjoara-te de flori, pe cat posibil, chiar daca esti in plina iarna, sau de parfumuri florale sau de imagini care iti amintesc de anotimpuri colorate, pentru ca decorul iti va schimba major si tonusul, aducandu-ti zambetul pe buze. Redescopera deliciile vietii!

Pești

Simti ca ai nevoie de mai multa grija, dar nimeni nu-ti poate oferi aceasta alinare decat tu insuti. Apleaca-te asupra ta cu mai multa iubire, ingrijeste-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru ca tu iti cunosti cel mai bine corpul si sufletul ca sa poti interveni. Vei descoperi cu aceasta ocazie ca detii instrumente de tamaduire a oricarui aspect al vietii tale, pentru ca solutiile sunt intotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecator, incat simpla ta prezenta face bine altora care nu sunt in apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tai unele eforturi care sunt peste puterile lor, si astfel ii vezi si pe ei ca-si recapata tonusul pozitiv. Esti ca un medic!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel