Harry Kane, atacantul Angliei, reacţie dură către fanii rasişti. "Nu sunteţi suporteri. Nu vă vrem!"

Facebook Harry Kane
Facebook Harry Kane

Harry Kane, atacantul naţionalei Angliei, dă de pământ cu fanii care au trimis mesaje rasiste după ratarea trofeului EURO. 

"Aceşti trei băieţi care au fost extraordinari vara asta au avut curajul să bată un penalty când miza era uriaşă. Ei merită susţinere, nu abuzuri rasiste precum cele de noaptea trecută. Dacă ataci pe cineva în felul ăsta, nu eşti un suporter al Angliei şi nu te vrem!", a scris Harry Kane pe Facebook. 

Jucătorii la care face referire atacantul sunt Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka, care au fost atacaţi pe reţelele sociale după ratarea loviturilor de la 11 m în finala cu Italia, ratări care au trimis trofeul la Roma. 

Prinţul William: "Sunt scârbit"

 

Ducele de Cambridge, care a urmărit meciul de la Wembley cu prințul George și ducesa de Cambridge, a scris pe Twitter: ”Sunt scârbit de abuzul rasist îndreptat împotriva jucătorilor englezi după meciul de aseară. Este absolut inacceptabil ca jucătorii să suporte acest comportament urât. Trebuie să se oprească acum și toți cei implicați ar trebui să răspundă”. 

Premierul le transmite să le fie rușine de ei înșiși

”Recunoașterea bogatei diversități de culturi care fac această țară atât de specială - și în multe privințe unică - se află în centrul a ceea ce putem fi ca națiune.” a transmis și Prințul Charles. 

Premierul Boris Johnson consideră că echipa Angliei trebuie lăudată, nu abuzată pe rețelele sociale. Celor responsabili pentru ceea ce consideră ”teribil abuz” le transmite că ar trebui să le fie rușine de ei, arată Sky News. 

VEZI Prințul William, SCÂRBIT după Anglia - Italia. Southgate: De neiertat/ Johnson: Teribil abuz, să le fie rușine!

Anglia, învinsă de Italia la penalty-uri 

Anglia a pierdut finala EURO 2020 contra Italiei, scor 2-3 la loviturile de departajare. Anglia deschisese scorul în minutul 2 prin Luke Shaw, fotbalistul lui Manchester United punctând dintr-un voleu din careu. Italia a revenit în joc în minutul 67, când fundajul lui Juventus, Leonardo Bonucci, a marcat din apropierea porţii. În minutul 96, Anglia a cerut penalty la o tragere de tricou în careu, dar arbitrul nu a acordat nimic. 

VEZI Cele mai bune glume după finala EURO 2020, Anglia - Italia. "Prinde-mă cum l-a prins Chiellini pe Saka" - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel