Hagi - Dinamo arată mai bine cu Uhrin, dar noi ştim că putem câştiga cu oricine

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo, adversara din etapa a 14-a, arată mult mai bine de când a fost preluată de tehnicianul Dusan Uhrin jr, dar a precizat că jucătorii săi ştiu că pot câştiga în faţa oricărei formaţii din Liga I.

"Ce a fost în tur nu are nicio legătură (n.r. - victoria cu 5-0 cu Dinamo). Este cu totul alt meci, ei au alt antrenor, unul care a adus disciplină şi tehnică în jocul lor. Dinamo este acum o echipă bine organizată, nu putem să ne mai gândim la ce a fost în vară. În plus, acum jucăm în deplasare, nu ştim ce va fi. Despre Dinamo se vorbeşte mult, însă din punctul meu de vedere este un club stabil, care a făcut progrese în ultimele meciuri. Dinamo arată mult mai bine de când a venit Dusan Uhrin, a făcut un meci bun şi în derby. Noi am început să cam câştigăm cu toate... uşor-uşor ne impunem, ne câştigăm respectul. Creştem zi de zi şi lucrul ăsta se vede. Ştim că putem să câştigăm cu orice echipă din Liga I", a spus el.

"E o deplasare dificilă pentru că adversarul este o echipă cu tradiţie, o echipă valoroasă. Trebuie să pregătim meciul din toate punctele de vedere. Trebuie să facem un meci perfect cu Dinamo, aşa cum am făcut noi mereu cu ei. E important să marcăm ca să putem aspira la un rezultat pozitiv. Ne aşteptăm la un meci greu în care orice este posibil", a adăugat Hagi.

Tehnicianul a menţionat că are patru jucători indisponibili pentru acest meci: "Ghiţă, Casap, Rivaldinho şi Eric încă nu sunt refăcuţi. Dar mergem cu ceilalţi şi sperăm să iasă bine".

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a, prima a returului Ligii I.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel