EXCLUSIV  H.D.Hartmann, după interviul de la DCNews: Rareș Bogdan a câștigat în fața mea

Am ascultat cu atenție interviul lui Rareș Bogdan la DC NEWS. Și eu spun, eu, cel care am criticat orice formă de extremism, că este de dreapta sau stânga, că este ideologic, judiciar sau cultural.

Dacă Rareș Bogdan s-a maturizat încât să spună că va tăia pensiile speciale și va opri exportul de resurse primare din România, atunci are votul meu. De ani de zile am militiat (o voi face cu o credință nestrămutată și de acum înainte) pentru un naționalism economic care să pună România și pe români pe primul loc. Dacă Rareș Bogdan se va duce la Bruxelles și va spune o singura frază: încetați să mai înjurați România, suntem ca și voi, europeni, și nu suntem neagra pământului, atunci acest om politic ce până mai ieri părea pierdut între colosul german și aroganța franceză va face istorie. Dialogul de la DC News a fost excelent. Rareș a câștigat în fața mea, cel mai dur critic al său, puncte valoroase.

România are nevoie să-și apere resurseele și oamenii. Lupta pentru românii din Marea Britanie, ridicarea plugarilor români azvârliți prin corturile sărace sau casele insalubre din Europa poate începe cu un singur om. Eu vreau Europa. Europa care i-a iubit și repsectat pe Monica Lovinescu, Martha Bibescu sau triada astrală Eliade-Cioran-Ionescu. Nu mai vorbim de miriada muzicală cu Enescu în frunte sau destinul infinit al românilor prin Brâncuși. Nu mai vreau teatrul absurdului și jocul înșelator al scaunelor murdare, unde istoria înjura România prin gura analfabeților. De la M.e PSD la discursul de astăzi, Rareș Bogdan a dovedit o maturizare rapidă. Rareș Bogdan astăzi a vorbit despre Europa pentru români. Fiți siguri că fiecare cuvânt al lui la Bruxelles va fi urmărit cu mare atenție.

Dacă Rareș Bogdan va reuși să rupă fierul care ne ține în jug, de la blestematul pact Ribbentrop-Molotov, cu extensiile sale contemporane, atunci, da, peste decenii vom putea spune că miticul Brătianu, din Muscelul lui de vis, s-a întors prin Ardeal la București. Astăzi speranța, mâine sper să fie o certitudine, Rareș Bogdan a devenit om politic real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel