Gică Hagi a fost în tribune la România-Croația: De data asta nu am mai vorbit... VIDEO

Gheorghe Hagi, a urmărit din tribune meciul selecţionatei de tineret, câştigat cu 4-1 în faţa Croaţiei, marţi, la debutul la Campionatul European Under-21.

Gică Hagi a afirmat la finalul meciului că este timpul ca fiul său să vorbească. 'Bravo lor, felicitări. Nu am jucat eu, au jucat ei. Nu am avut emoţii, au jucat bine, meritele sunt ale lor, ale tuturor celor care au muncit şi ne-au făcut fericiţi. E bine că au câştigat, sperăm să fie în continuare la fel. Eu nu am mai vorbit în ultimele zile pentru că acum trebuie să vorbească el', a declarat la TVR antrenorul şi patronul echipei FC Viitorul, unde evoluează şi fiul său, Ianis.

Când i s-a adus aminte de faptul că marţi s-au împlinit 25 de ani de la victoria naţionalei României în partida cu Columbia, de la Cupa Mondială din SUA, din 1994, la care România a ajuns până în sferturile de finală, Hagi a spus: 'Destinul, probabil că este ceva care trebuie să se întâmple'.

Citește și: Ianis Hagi - Știam că suntem foarte periculoşi. Asta ni s-a transmis de pe margine

VIDEO


Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle. Tricolorii au obţinut prima lor victorie la un Campionat European de tineret, la 21 de ani după singura participare anterioară. România va disputa următorul joc în Grupa C pe 21 iunie, contra Angliei (Dino Manuzzi - Cesena, 19:30). În semifinale se califică echipele câştigătoare ale celor trei grupe şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la JO 2020. Dacă printre acestea se află Anglia, va exista un baraj pentru JO de la Tokyo între celelalte două echipe clasate pe locul secund în grupe.

Citește și:  EURO 2019 U21 - Mirel Rădoi: Nici nu visam la un asemenea scor

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel