Ianis Hagi - Știam că suntem foarte periculoşi. Asta ni s-a transmis de pe margine

Ianis Hagi, a declarat, marţi la finalul partidei cu Croaţia, câştigată cu 4-1 în debutul Campionatului European de fotbal Under-21, că se aştepta la forţa ofensivă a formaţiei sale.

Ianis Hagi a mai spus că este extrem de bucuros că a început cu dreptul acest turneu final:

'Mă aşteptam la forţa atacului nostru, nu ştiam că o să marcăm patru goluri, dar ştiam că suntem foarte periculoşi pe contraatac. În apărare mereu ne facem treaba, s-a văzut şi în preliminarii. Ne-am apărat, am avut cele mai puţine goluri. Suntem fericiţi că am început cu dreptul, asta ne-am dorit, era important pentru moralul nostru să ne creăm un avantaj, să fim la mâna noastră şi suntem fericiţi pentru asta', a declarat Hagi.

Fotbalistul echipei FC Viitorul a afirmat că indicaţiile primite de pe marginea terenului au făcut referire la lupta care trebuie dusă pe toată durata partidei, pentru ca scorul să nu fie întors. '90 de minute, asta în ni s-a transmis de pe margine, în fotbalul mare nu poţi să joci 75 de minute sau o repriză, trebuie să joci atât cât ţine meciul, pentru că nu ştii cum se întoarce rezultatul. Fotbalul e imprevizibil. Am ştiut să facem presiune de sus, am avut un joc colectiv extraordinar la nivelul acesta. Jocul colectiv trebuie să fie foarte bun pentru că apoi jucătorii fac diferenţa', a mai spus Ianis Hagi.

România - Croația prima victorie

Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle. Tricolorii au obţinut prima lor victorie la un Campionat European de tineret, la 21 de ani după singura participare anterioară. România va disputa următorul joc în Grupa C pe 21 iunie, contra Angliei (Dino Manuzzi - Cesena, 19:30).

În semifinale se califică echipele câştigătoare ale celor trei grupe şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la JO 2020. Dacă printre acestea se află Anglia, va exista un baraj pentru JO de la Tokyo între celelalte două echipe clasate pe locul secund în grupe.

Citește și:

EURO 2019 U21 | România - Croatia rezultat LIVE TEXT. Naționala de tineret, primul examen

România, victorie superbă cu Croația. Pușcaș: Nu ne oprim aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel