Gent - Viitorul | Prima reacție a lui Hagi, după avalanșa de goluri încasate

Gent - Viitorul a înregistrat nu mai puțin de nouă goluri, în prima manșă a turului doi din preliminariile Europa League.

Gică Hagi a făcut primele declarații după jocul slab din Belgia, acolo unde Viitorul a fost surclasată de Gent, în turul 2 preliminar al Europa League. Hagi încă mai speră la un retur perfect, care să le permită calificarea:

"Încep cu lucrurile bune. Chiar dacă am suferit o înfrângere grea, cred că ofensiv am jucat bine, de asta am şi marcat trei goluri în deplasare. Defensiv, părerea mea, am jucat foarte slab. Din păcate, le-am dat foarte multe spaţii în prima repriză. Ei au calitate, au arătat, au jucători foarte buni. Am marcat goluri în repriza a doua. E greu să spui, trebuie să marcăm goluri multe acasă. În plan defensiv nici ei nu au jucat bine, lucru care îmi dă speranţe acasă. Putem să facem un meci bun, perfect. Trebuie să nu luăm goluri şi să marcăm trei goluri.

Totul e posibil în fotbal, important e să credem în continuare. După o repriză proastă, am făcut o repriză secundă foarte bună. Aşa că rămânem cu repriză a doua şi vedem ce facem la Constanţa. S-a văzut că ambele echipe au făcut greşeli în plan defensiv. Jucăm bine ofensiv, dar avem de lucrat defensiv. Noi de marcat, marcăm, de jucat ştim să jucăm fotbal. Fără minge am făcut foarte multe greşeli colective, ca şi echipă. Vom vedea. Am avut ocazii, am dus mingea în careu. Am făcut lucruri bune ofensiv, pentru un meci în deplasare. Defensiv, din păcate, slab. Sperăm ca acasă să facem minunea", a spus "Regele", în conferința de presă.

Viitorul a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-3 (5-1), de formaţia belgiană KAA Gent, în manşa I a turului al doilea preliminar al Europa League. Gazdele au condus cu 6-1, după 50 de minute de joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel