Gareth Bale susţine că vara complicată de la Real Madrid l-a făcut ''mai puternic''

Atacantul galez Gareth Bale, de care Real Madrid a încercat să se despartă în această vară, a revenit, joi, asupra perioadei dificile petrecute în ultima perioadă la clubul madrilen de fotbal, care a ales în cele din urmă să-l păstreze, explicând că această perioadă nu a fost "ideală, dar l-a făcut probabil mai puternic", relatează AFP.

"Nu voi spune că a fost cea mai neagră perioadă din cariera mea. Îmi amintesc că nu am jucat timp de un sezon cu Harry Redknapp (antrenorul său de la Tottenham)", a explicat în faţa presei căpitanul Ţării Galilor, prezent alături de echipa naţională la Cardiff.

"Nu a fost o situaţie ideală, dar am trăit lucruri asemănătoare în trecut. Ştiu cum să gestionez această situaţie", a insistat Bale înaintea meciului cu Azerbaidjan, de vineri, din preliminariile Campionatului European din 2020.

În timp ce antrenorul Realului, Zinedine Zidane, şi-a dorit plecarea lui Bale în mercato de vară, internaţionalul galez şi-a regăsit locul de titular în lotul madrilenilor graţie prestaţiilor sale din ultima perioadă, el marcând ambele goluri din meciul de campionat cu Villarreal (2-2), din etapa trecută.

În timpul perioadei de mercato, numele său a fost citat chiar şi în China, dar conducătorii Realului au preferat să-l păstreze pe fostul atacant al lui "Spurs".

"Am muncit din greu la antrenamente şi să mă simt bine, probabil mult mai puternic decât am fost vreodată", a afirmat Bale (30 ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel