Gândurile pozitive, esențiale pentru o sănătate bună

Gândurile pozitive, esențiale pentru o sănătate bună. Sursa foto: freepik.com
Gândurile pozitive, esențiale pentru o sănătate bună. Sursa foto: freepik.com

Fericirea în familie ne oferă sănătate, iar grijile și certurile duc la depresie și imunitate redusă. În schimb, gândurile pozitive sunt principala garanție a longevității.

O persoană care are ambiții excesive, urmărind propriul beneficiu, punând banii pe primul loc, nu doar că pierde încrederea celor dragi, dar își strică și sănătatea. Astfel de oameni au un sistem imunitar slăbit, sunt mai predispuși să sufere de infecții, tulburări psihosomatice, anxietate și depresie.

„Cei care sunt perfecți din punct de vedere moral și fac fapte bune nu suferă niciodată de boli grave”, spune un autor chinez Lao Tzu. 

Îmbunătățește-ți calitatea vieții și relațiile cu cei dragi. Sfaturi de la înțelepții tibetani

Pasiunea pentru profit este cel mai teribil neajuns. Până acum, cuvintele lui rămân relevante că nici faima, nici banii nu te vor scuti de nenorocirea de a fi nemulțumit de soarta ta, iar pasiunea pentru îmbogățire este mai rea decât toate celelalte pasiuni.

O familie armonioasă este esențială pentru o sănătate bună. Iubirea reciprocă, dragostea pentru părinți și copii, petrecerea timpului împreună în pace și bucurie - sunt necesare a este ceea ce este necesar pentru fericire. Atunci problemele de sănătate vor trece.

Atrage bucuria și pacea în viață! Șapte sfaturi de la călugării budiști, care te ajută

Merită să începi să te schimbi: să iubești nu banii, ci pe cei dragi. Luptă pentru o familie unită, nu pentru glorie și bani!  Dorințele sufletului uman nu pot fi înlocuite de nicio ambiție și nu te poți înșela pe tine însuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel