Atrage bucuria și pacea în viață! Șapte sfaturi de la călugării budiști, care te ajută

Atrage bucuria și pacea în viață! Șapte sfaturi de la călugării budiști, care te ajută. Sursa foto: freepik.com
Atrage bucuria și pacea în viață! Șapte sfaturi de la călugării budiști, care te ajută. Sursa foto: freepik.com

În viața de zi cu zi, din cauza rutinei și a grijilor, te simți epuizat fizic, emoțional și spiritual.

Orice persoană are nevoie de o reîncărcare zilnică cu emoții pozitive. În caz contrar, se instalează apatia. Șapte sfaturi înțelepte de la călugării budiști te vor ajuta să faci față anxietății, stresului și tensiunii. Datorită lor, în viața ta vor intra bucuria și pacea.

1. Meditează. Trebuie să înveți să-ți lași mintea să se relaxeze și să fii atent la semnele pe care ți le dă intuiția. O sesiune de meditație îți permite să înțelegi semnele importante ale Universului. Închide ochii și lasă gândurile să curgă liber. Nu fugi de ele. Lasă gândurile să devină ca valurile în ocean, care se mișcă sub rafalele vântului. După ce te vei calma, deschide ochii.

Cum să răspunzi la insulte: sfatul genial al filosofului persan Omar Khayam

2. Fii conștient de conexiunea cu universul! Fiecare fir de iarbă,  floare,  animal și persoană - toți suntem legați unul de celălalt printr-un fir invizibil. Fiecare acțiune din partea noastră, chiar și cea mai mică, nesemnificativă, are un impact semnificativ asupra celorlalți.

3. Concentrează-te pe respirație! Aceasta este o altă tehnică eficientă. Poți încerca mai multe exerciții de respirație pentru a vedea care funcționează cel mai bine.

Cinci obiceiuri care îți epuizează energia și îți fură fericirea. Renunță la ele și bucură-te de ziua de azi!

4. Vizualizează! Vizualizarea gândurilor este o altă modalitate de a-i oferi minții liniștite. Când te simți copleșit, încearcă să-ți imaginezi că ceea ce te temi cel mai mult în lume s-a întâmplat deja în realitate. Acest lucru te va ajuta, deoarece vei înțelege că viața continuă, indiferent de ceea ce se întâmplă.

5. Fii recunoscător! Când recunoști că ești fericit și te străduiești să mulțumești pentru lucrurile minunate care ți se întâmplă, începi să percepi evenimentele într-un mod mult mai pozitiv și să te conectezi cu alți oameni. Acesta este un mod foarte simplu de a aduce bucurie în viața ta.

Propriile gânduri ne pot, uneori, ucide. Cum putem scăpa de ele și să începem să trăim

6. Iartă! Când îi ierți pe cei din jur, te ierți și pe tine însuți, îți ajuți sufletul să renunțe la trecut și să meargă mai departe. Iertarea ajută la eliminarea negativității și menține puritatea sufletului.

7. Iubește natura! Ieși mai des în natură, deoarece te va ajuta să-ți găsești liniștea sufletească. Activitățile în aer liber trebuie să fie plăcute: unii aleg să se plimbe în parc pentru a-și reîncărca bateriile, unii fac sport, unii merg la munte, iar alții fac un picnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel