Gafă COLOSALĂ la MISS UNIVERSE 2015! Au anunțat câștigătoarea greșită - VIDEO

Prezentatorul Steve Harvey a anunțat câștigătoarea greșită a marelui premiu, aceasta fiind una dintre cele mai grave gafe făcute la un concurs de frumusețe.

Prezentatorul concursului de frumuseţe a anunţat numele altei câştigătoare, iar aceasta a fost nevoită, după câteva minute, să înmâneze coroana actriţei şi modelului Pia Alonzo Wurtzbach, în vârstă de 26 de ani, reprezentanta statului Filipine, informează Reuters.

Competiţia de duminică seară a reprezentat prima ediţie a acestui concurs de frumuseţe anual ce a fost organizată după controversele generate de Donald Trump, coproprietar al show-ului şi candidat aspirant la alegerile prezidenţiale americane, în urma unor declaraţii defăimătoare ale acestuia la adresa migranţilor.

Prezentatorul Steve Harvey a anunţat, în mod eronat, că Miss Columbia a câştigat cea de-a 64-a ediţie a concursului Miss Universe, difuzat în direct de postul de televiziune Fox.

Adevărata câştigătoare este însă Pia Alonzo Wurtzbach, actriţă şi model filipinezo-german, născută la Stuttgart şi crescută în Cagayan de Oro, care fusese anunţată iniţial drept ocupantă a locului al doilea.

Însă, după câteva minute, prezentatorul Steve Harvey a anunţat, spre surprinderea spectatorilor, că a făcut o gafă.

Ariadna Gutierrez Arévalo, în vârstă de 21 de ani, originară din Sincelejo, Columbia, fusese deja încoronată de câştigătoarea titlului Miss Universe 2014, Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, care a fost apoi nevoită să ridice coroana de pe fruntea compatrioatei sale şi să o plaseze pe capul adevăratei învingătoare, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel