Gabriela Firea aruncă bomba! Ce spune despre un guvern PNL - PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, vicepreședintele Gabriela Firea, a lansat, duminică seară, un mesaj în premieră despre un eventual Guvern PNL-PSD din iarna lui 2016.

Întrebat dacă este posibilă o guvernare PNL + PSD după alegerile parlamentare, liderul social-democrat a răspuns că nu exclude acest lucru și a indicat inclusiv 'capcana' partidelor mici în acest sens.

"In politica am invatat sa nu spun nicodata 'niciodata' si asa cum am guvernat bine in USL se pot gasi solutii, se pot gasi variante. Am colaborat bine cu colegii nostri de la PNL pe Codul Fiscal si la legea bugetului de stat pe 2016. Stiu ca in acest moment pararile sunt in directia ca fiecare sa mearga pe drumul sau, domniile lor pe un drum de dreapta, un drum liberal, noi pe drumul social-democratiei, de centru-stanga. Dar s-a vazut ca in momentul in care depinzi foarte mult de partidele care nu sunt atat de numeroase, nu vrea sa jignesc pe nimeni, dar daca depinzi foarte mult de acele partide putin mai mici care la un moment dat au alte obiective politice care nu mai coincid cu proiectele pe care le ai e foarte dificil sa ramai prins in aceasta capcana si atunci apar solutii, cum s-a intamplat si in Germania, cum am avut si noi, in perioada recenta, solutii ca dreapta si stanga sa coabiteze, sa guverneze, sa stabileasca cateva obiective comune pentru cetateni si sa le duca la indeplinire", a spus Gabriela Firea la Antena 3.

"Am citit declaratia recenta a dnei Gorghiu care spunea ca sub nicio forma nu merge pe aceasta varianta. Momentan si noi am fi tentati sa raspundem la fel, dar din punct de vedere al interesului cetatanului trebuie sa ne gandim ce este mai bine pentru el si daca sunt oameni onesti si intr-o parte si in cealalta, de ce pana la urma sa nu mergem sa construim impreuna, daca partidele mici merg intr-o alta directie?", a adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel