Gabriel Vlase, propunere pentru SIE. Kelemen Hunor: Nu contează

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat că încă nu există o decizie a grupului cu privire la susținerea lui Gabriel Vlase pentru șefia Serviciului de Informații Externe.

Gabriel Vlase este un om corect, care poate să conducă bine Serviciul de Informaţii Externe, a declarat, marţi, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

"Nu contează cine conduce SIE. Nu depinde de noi, nu noi propunem, nu noi susţinem, noi nu avem niciun membru în Comisia de control. (...) Putem să votăm, putem să nu votăm, vom vedea. Despre persoana lui Vlase n-am nimic de spus. Este un om corect, îl ştim din Parlament, poate să conducă bine SIE. Până când nu discutăm în grup, nu am cum să dau niciun mesaj. Sigur, e un om care se descurca acolo, sunt convins", a declarat liderul UDMR la Parlament.

Audierea, programată pentru joi

Deputatul PSD Gabriel Vlase, propus de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, va fi audiat joi în Comisia de control al activităţii SIE, au stabilit, marţi, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. 

Data votului în plenul Parlamentului asupra numirii lui Gabriel Vlase va fi decisă la următoarea şedinţă a Birourilor permanente reunite.

Potrivit prevederilor legale, sesiunea parlamentară ordinară se termină la 30 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel