Fulham a retrogradat, iar patronul a făcut un gest neașteptat

Campinatul de fotbal din Anglia încă nu s-a terminat, dar se știu echipele care retrogradează.

Preşedintele clubului englez de fotbal Fulham, Shahid Khan, le-a cerut iertare suporterilor după ce clubul londonez a retrogradat virtual din Premier League, în urma eşecului de marţi cu Watford (1-4), relatează Reuters.

Fulham avea nevoie de un punct pentru a rămâne din punct de vedere matematic în lupta pentru evitarea retrogradării. Îmi pare rău că v-am dezamăgit. Ţinta noastră din acest sezon a fost să construim pe ceea ce am reuşit odată cu promovarea şi ne-am îndeplinit angajamentul de a investi substanţial în echipă, ca să ne asigurăm că Fulham va concura mereu în Premier League şi nu va dezamăgi niciodată. Rezultatul din seara trecută a oficializat ceea ce nu credeam că va fi posibil în august şi am încercat cu disperare să remediem şi să evităm ceea ce ne-a rezervat soarta, a spus Khan într-un comunicat postat miercuri pe site-ul clubului.

Citește și: VIDEO Întâlnire Mbappe - Pele: Nu voi face niciodată ce a făcut el

Clubul a cheltuit 100 milioane lire sterline în jucători noi, după ce a reuşit promovarea în sezonul trecut. Fulham nu s-a ridicat la nivelul aşteptat şi pe banca tehnică antrenorii s-au succedat rând pe rând, de la Slavisa Jokanovic, Claudio Ranieri la interimarul Scott Parker. Fulham, cu cea mai slabă apărare din Premier League, 76 goluri încasate în 33 meciuri, şi Huddersfield sunt deja retrogradate din Premier League.

Citește și: Liga Campionilor fără Manchester United? Puncte pierdute pentru echipa lui Solskjaer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel