Fotbal: Un club danez propune o soluție drive-in pentru fani

Un club de fotbal din prima ligă daneză propune o măsură fără precedent în sportul rege.

Un club de fotbal din prima ligă daneză propune o măsură fără precedent în sportul rege, transmite BBC. Liderii campionatului, FC Midtjylland, consideră că revenirea competiției nu va însemna revenirea la normal, iar meciurile vor fi jucate cu porțile închise. Așadar, clubul propune ca fanii să poată să vizioneze partidele de la distanță, pe ecrane uriașe în jurul arenei – un drive-in.

FC Midtjylland plănuiește să plaseze două ecrane mari în parcarea stadionului său, îndreptate către aproximativ 2.000 de locuri de parcare. Așadar, până la 10.000 de fani ar putea să urmărească meciurile echipei pe ecranele de lângă stadion.

Și arena de fotbal va înregistra parcarea, imagini care vor fi transmise live în interiorul stadionului pentru ca jucătorii să simtă prezența fanilor lor.

Clubul încearcă să-și țină promisiunea

„Muncim din greu să creăm cea mai bună experiență posibilă", a spus directorul de marketing al clubului, Preben Rokkjaer.

El a explicat că echipa „vrea să dea înapoi ceva regiunii și celor mai loiali fani". „Am expus un obiectiv de a crea cea mai bună experiență pe stadion. Coronavirusul nu schimbă acest lucru, doar oferă câteva precondiții".

Superliga din Danemarca plănuiește să revină pe 17 mai, iar sezonul ar trebui să se termine până la finalul lunii iulie. Săptămâna trecută, țara a permis redeschiderea frizeriilor, saloanelor de coafor, cabinetelor stomatologice și a școlilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel