Fotbal: Nicolae Stanciu: Ar fi obligatoriu să luăm şase puncte cu Norvegia şi Malta

Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, consideră că formaţia pregătită de Cosmin Contra ar avea nevoie să câştige ambele meciuri din Norvegia şi Malta pentru a păstra şanse de calificare la Campionatul European din 2020. 

'Nu pot spune ce ne trebuie pentru a câştiga în meciul cu Norvegia. Probabil că selecţionerul are totul pregătit, el ştie de ce avem nevoie. Vom munci mult, vom încerca să asimilăm repede ceea ce ne cere şi sperăm ca tactica pe care o va alege în meciul cu Norvegia să fie una bună şi să venim acasă cu cele trei puncte. Din punctul meu de vedere ar fi obligatoriu să luăm şase puncte. Oricum ne aşteaptă un meci greu în Norvegia.

Nu am vorbit foarte mult despre ei, dar am văzut meciul lor cu Spania. Au jucat de la egal la egal, au o echipă puternică. Au făcut un meci bun şi contra Suediei, nu va fi uşor. Clar nu o să subestimăm Norvegia, dar nici nu ne vom considera slabi, chiar dacă nu am avut rezultate foarte mari. Eu cred că suntem o generaţie foarte bună. De fiecare dată am pregătit meciurile foarte bine, am avut o tactică bine pusă la punct, avem o atitudine corectă', a declarat Stanciu în cantonamentul de la Mogoşoaia, pentru FRF TV, potrivit Agerpres.

Mijlocaşul crede că naţionala pregătită de Contra joacă mai bine în deplasare decât pe teren propriu: 'Şi mie mi s-a părut în multe momente că jucăm mai bine în deplasare. Poate că nu simţit aşa tare presiunea publicului, ca atunci când jucăm pe Arena Naţională. Poate că ne dorim să nu-i dezamăgim pe oamenii care vin în număr mare şi de aceea se simte în jocul nostru. Avem două meciuri în deplasare şi ca să păstrăm şanse certe de calificare avem nevoie de şase puncte'. Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Norvegia (7 iunie, ora 21:45) şi Malta (10 iunie, 21:45), în deplasare, în cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Până în prezent, prima reprezentativă condusă de Cosmin Contra a disputat două partide, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) şi câştigând pe teren propriu cu naţionala Insulelor Feroe (scor 4-1). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel