Fotbal: Messi, prezent la Copa America

Căpitanul echipei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, abordează Copa America din Brazilia cu 'aceeaşi ambiţie dintotdeauna' de a câştiga un prim titlu cu selecţionata ''albiceleste'', după trei finale pierdute în această competiţie, informează AFP.

'Noi mergem la Copa America cu iluzia şi dorinţa dintotdeauna. Argentina traversează un proces de reînnoire cu jucători tineri. Pentru majoritatea, este prima competiţie oficială, dar acest lucru nu va împiedica Argentina să obţină titlul', a declarat starul Barcelonei într-un interviu acordat postului TyC Sports. Selecţionata Argentinei nu a câştigat niciun trofeu de 26 de ani, iar Copa America din 1993.

De atunci, argentinienii au pierdut patru finale: trei la Copa America (2007, 2015, 2016) şi una la Cupa Mondială 2014. 'A trecut mult timp de când Argentina nu a mai câştigat (Copa America) şi vrem să celebrăm din nou, vrem un titlu', a insistat Messi, care a cucerit 'Gheata de aur' 2019 pentru cel mai bun marcator din campionatele europene (36 goluri). Copa America se va disputa în Brazilia în perioada 14 iunie - 7 iulie, cu participarea a zece echipe sud-americane (Brazilia, Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay şi Venezuela), precum şi două invitate, Qatarul şi Japonia. Argentina figurează în Grupa B, alături de Columbia, Paraguay şi Qatar. Vineri, argentinienii vor susţine ultimul lor meci de pregătire contra Nicaraguăi, la San Juan (vestul Argentinei), scrie Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel