Fotbal: Messi a ajuns cu întârziere în cantonamentul Argentinei pentru Copa America

Selecţionata de fotbal a Argentinei a început, luni, pregătirile pentru Copa America, dar căpitanul său Lionel Messi s-a alăturat lotului cantonat în apropiere de Buenos Aires abia marţi, după ce avionul său a întârziat din cauza ceţii, informează AFP.

Messi, atacantul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, care a câştigat la finele săptămânii trofeul "Gheata de Aur", acordat celui mai bun marcator din campionatele europene, pentru a şasea oară în cariera sa, va fi prezent la antrenamentul de miercuri de la centrul de la Ezeiza.

Înainte de a pleca în Brazilia, unde va avea loc Copa America, Argentina va disputa pe 7 iunie un ultim meci de pregătire cu Nicaragua.

Angel Di Maria (PSG) şi Sergio Aguero (Manchester City), convocaţi pentru prima oară la naţională de la sosirea în 2018 a lui Lionel Scaloni în funcţia de selecţioner, au participat la antrenamentul de marţi, alături de Paulo Dybala (Juventus).

Copa America se va disputa în Brazilia în perioada 14 iunie - 7 iulie, în oraşele Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro, Salvador şi Sao Paulo, cu participarea a 12 selecţionate, dintre care zece de pe continentul sud-american (Brazilia, Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay şi Venezuela), precum şi Qatar şi Japonia, invitate.

Argentina va evolua în Grupa B, alături de Columbia, Paraguay şi Qatar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel