Fotbal: Marius Stan (Petrolul) - Sănătatea Cluj a dominat deţinătoarea Cupei României, e un semnal de alarmă

Preşedintele clubului Petrolul Ploieşti, Marius Stan, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că Sănătatea Cluj, adversara din optimile de finală ale Cupei României, a dominat în faza precedentă deţinătoarea trofeului, FC Viitorul, iar acest lucru trebuie să fie un semnal de alarmă pentru formaţia prahoveană.

"Dacă pui în balanţă că puteai întâlni FCSB, Dinamo şi alte echipe echipe din Liga I, trebuie să fii mulţumit. Dar după experienţele anterioare ale celor de la Sănătatea Cluj, e mai mult decât evident că trebuie trataţi cu cea mai mare seriozitate. Au dominat deţinătoarea Cupei României (n.r. - FC Viitorul) şi asta este un semnal de alarmă... apoi ei vor juca şi pe teren propriu. Aşa că sunt convins că nu ne va fi uşor cu Sănătatea Cluj. Având în vedere trecutul nostru, ne dorim bineînţeles să mergem cât mai sus. Cupa este un obiectiv pentru noi. E o competiţie care te aduce mult uşor un prim planul fotbalului românesc şi, de ce nu, chiar şi în cupele europene", a afirmat Stan la finalul tragerii la sorţi a optimilor de finală.

"În campionat rezultatele noastre nu sunt tocmai cele dorite de noi, dar trebuie să ţinem cont că Liga a II-a este o competiţie de anduranţă, mai sunt foarte multe de puncte în joc. Nu suntem ieşiţi din grafic, dar nici într-o poziţie cu care să ne mândrim. Cupa este un obiectiv pentru noi, fiecare meci, indiferent că este de campionat sau de Cupă, îl tratăm la fel şi vrem să îl câştigăm. Nu există priorităţi pentru noi. Concentrarea trebuie să fie aceeaşi", a adăugat Marius Stan.

Echipa de fotbal din eşalonul secund, Petrolul Ploieşti, va întâlni formaţia Sănătatea Cluj (Seria a 4-a a Ligii a III-a) în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, conform tragerii la sorţi efectuate, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior de FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel