Fotbal: Griezmann a semnat cu FC Barcelona încă din luna martie

Antoine Griezmann şi-a anunţat despărţirea de echipa Atletico Madrid la finalul sezonului.

Atacantul francez Antoine Griezmann, care şi-a anunţat despărţirea de echipa Atletico Madrid la finalul sezonului, pentru a căuta 'noi provocări', fără să dezvăluie însă şi viitoarea sa destinaţie, a semnat cu FC Barcelona încă din luna martie, anunţă mass-media spaniolă.

Potrivit postului de radio Cadena Ser, negocierile dintre campionul mondial şi oficialii Barcelonei au început încă din luna noiembrie anului trecut, iar în luna martie părţile au ajuns la o înţelegere, existând documente semnate care confirmă acest lucru. Acordul dintre Griezmann şi Barca va fi anunţat, însă, în mod oficial după data de 1 iulie, când clauza de reziliere a contractului jucătorului francez cu Atletico Madrid, valabil până la 30 iunie 2020, va scădea de la 200 milioane euro la 'doar' 120 de milioane, adaugă sursa citată.

Antoine Griezmann a mai fost la un pas de a se transfera la FC Barcelona şi în vara anului trecut, dar a rămas în final la clubul madrilen. care s-ar fi aflat în imposibilitatea de a aduce un înlocuitor pentru francez, din cauza unei interdicţii de transferuri impusă de FIFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel