Fotbal. Floyd Mayweather cumpără un club uriaș. Vrea să-l aducă pe Cristiano Ronaldo

Floyd Mayweather a făcut un anunț interesant: vrea să-și cheltuie o parte din averea impresionantă pe o echipă de tradiție din Anglia, Newcastle United.

Pugilistul a recunoscut că investește în afaceri foarte bănoase, iar achiziționarea unui club din Premier League i-a trecut prin cap recent.

Vânzarea clubului antrenat de Rafa Benitez a fost pusă în discuție încă din luna octombrie a anului trecut, însă până acum nu s-a făcut nicio ofertă concretă, demnă de luat în seamă de către actualul patron, Mike Ashley.

Floyd Mayweather s-a declarat un admirator al "coțofenelor" și al orașului Newcastle, deși recunoaște că nu e prea familiarizat cu acest sport.

"Ați face bine să credeți că, dacă aș investi la Newcastle, m-aș întoarce să petrec foarte des acolo. Iubesc Newcastle. Oamenilor aceia le place să petreacă mai mult decât în orice alt oraș în care am fost până acum în lumea asta. M-am întâlnit cu câțiva dintre jucători anul trecut și sunt băieți de treabă. Mereu sunt deschis la noi posibilități de afaceri și iubesc toate sporturile, dar investesc cu capul, nu cu inima.

Vine și Cristiano Ronaldo?

Dacă investești cu inima, e cel mai rapid mod de a pierde bani. Dar dacă oamenii de la club ar pune la punct un plan de afaceri, iar partenerii mei s-ar uita peste el și ar spune "Floyd poate face bani", atunci aș investi. Fotbalul nu e tocmai "jocul meu", dar am relații în toată lumea", a spus, misterior, Mayweather, care a uimit și printr-o declarație care le-a mers la suflet fanilor: "Cristiano Rolando e un fan al meu, de mult timp, și un prieten de-ai mei, așa că s-ar putea să pot să-l aduc să-și încheie cariera la Newcastle", scrie Digi Sport.

Echipa de pe St James' Park, înființată în urmă cu 125 de ani, se află în acest moment pe locul al 13-lea în Premier League. Conform presei britanice, până acum nu s-au făcut demersuri oficiale în acest sens.

Mayweather, în vârstă de 41 de ani, și-a încheiat cariera în toamna anului trecut, după victoria prin knock out tehnic împotriva starului din artele marțiale mixte, Connor McGregor. Cu toate acestea, meciul de anul trecut a survenit după ce Mayweather își mai anunțase o dată retragerea, însă s-a răzgândit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel