Cornel Dinu, critici dure pentru pe Dică și Alibec

denis alibec
denis alibec

Alibec și Dică au fost aspru criticați de către Cornel Dinu. Acesta e de părere că Dică „nu mai este antrenor", iar Alibec este o „țață isterică".

Cornel Dinu i-a taxat dur pe Denis Alibec și pe antrenorul Nicolae Dică, după derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, încheiat la egalitate, 1-1. Secvența de la care a pornit comentariul lui Cornel Dinu a fost cea din minutul 71 a meciului, în care Alibec a fost surprins de camere protestând vehement la Dică, în momentul în care a fost schimbat cu francezul Harlem Gnohere, care a și reușit să înscrie pe final.

Legenda lui Dinamo consideră că reacția lui Alibec se explică prin faptul că Nicolae Dică nu este în stare să se impună la echipă. În ceea ce-l privește pe atacant, Dinu îl conisderă o „țață isterică".

`Când ajungi la astfel de situaţii, deja nu mai eşti antrenor. În primul rând, când intri în vestiar, în faţa jucătorilor trebuie să creezi o autoritate colegială, impusă prin valoare şi competenţă. Când scârţâi în antrenament şi joc, știți cum se spune: `când stăpânul nu e acasă, joacă diavolii pe masă`. Diavolii pe masă sunt jucătorii în cazul acesta. Alibec nu mă surprinde. E o ţaţă isterică!", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Alibec, Gnohere, Budescu și Dodel, probleme cu greutatea

Dinu a criticat și preparatorul fizic de la FCSB, Marian Lupu.

„Nu ştiu cine este preparator fizic la Steaua, dar uitaţi-vă la Alibec câte kilograme cred că are în plus. În aceeași situație e și Cristi Tănase. Dacă stăm să ne gândim, se mişcă aşa ca nişte vădane în teren. Gnohere, la fel. Şi Budescu cred că la fel. Sunt vreo patru, după părerea mea (...) Este firesc ca randamentul echipei să aibă de suferit. Când mai ai şi o raniţă de kilograme pe care o porţi după tine, ajungi mai târziu decât adversarul", a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel