Cristiano Ronaldo, zi de naștere în sala de fitness

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a împlinit luni 33 ani și şi-a petrecut ziua de naştere într-un mod mult mai discret decât omologul său de la Paris Saint-Germain, brazilianul Neymar, care a organizat o petrecere cu 150 de invitaţi, în centrul Parisului.

Starul lusitan a postat pe reţelele de socializare o fotografie făcută chiar de ziua sa, în care poate fi văzut în sala de forţă, alături de un „partener special" de antrenament. Într-o altă postare, în care apare cu un tort în mână, lângă un buchet de trandafiri albi, Ronaldo a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru felicitările adresate cu ocazia aniversării sale.

549 de goluri în 746 de meciuri


Lansat în fotbalul mare la Sporting Lisabona, sub comanda antrenorului român Ladislau Boloni, Cristiano Ronaldo a disputat în total 746 de meciuri ca profesionist, marcând 549 de goluri. El este golgheterul all time al selecţionatei Portugaliei, pentru care a marcat 79 de goluri în 147 de selecţii şi alături de care a cucerit titlul de campion european în 2016.

Clubul Real Madrid a ţinut să marcheze aniversarea lui Cristiano Ronaldo printr-un clip video postat pe site-ul oficial, în care prezintă cele mai frumoase goluri şi cele mai importante momente trăite de portughez de la sosirea sa pe Santiago Bernabeu, în vara anului 2009.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel