Diego Costa, lângă Messi și Ronaldo

Atacantul de la Atletico Madrid are probleme cu fiscul spaniol. El se adaugă unor fotbaliști celebri, precum Leo Messi sau Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul spaniol de origine braziliană, Diego Costa, a intrat în vizorul celor de la Fisc. El este acuzat că nu ar fi declarat suma ade 400.000 euro din drepturile de imagine, scrie ”L'Equipe”, citat de Agerpres. Costa intră, astfel, pe o listă care cuprinde nume celebre. Argentinianul leo Messi, de la FC Brcelona, sau portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, au avut probleme cu fiscul spaniol. Cei doi au fost acuzați că ar fi ascuns mai multe milioane de euro. Messi a plătit, deja, și a scăpat, iar  Ronaldo încă negociază.

 [citeste si]

Doar jumătate de contract

Diego Costa a revenit la Atletico Maadrid în toamna anului trecut, cu toate că mai aveaa doi ani de contract cu Chelsea. Potrivit sursei, organele fiscale din Spania au deschis o anchetă în ce-l priveşte pe jucător, existând suspiciunea că el a declarat, în 2014, doar jumătate din veniturile raportate prin contractul său de publicitate cu firma Adidas, înainte de plecarea sa în Anglia, la Chelsea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel