Știrile dimineții din sport, 20 martie

Știrile dimineții din sport, 20 martie 2018.

* ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 2-2 (0-1), luni seara, la Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Sepsi OSK a scăpat printre degete victoria la primul său meci jucat la Sfântu Gheorghe în Liga I, care a fost şi primul jucat în nocturnă pe stadionul Municipal, graţie unei instalaţii mobile închiriate. FC Voluntari a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Laurenţiu Marinescu (45+1 - penalty). Sepsi a întors scorul după pauză, din două penalty-uri transformate de Istvan Fulop (49, 71), însă FC Voluntari a smuls egalul în prelungiri, când Adrian Bălan a marcat cu capul (90+2).

* Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu o va întâlni pe belgianca Yanina Wickmayer în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal al turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. Niculescu (30 ani, 70 WTA), principala favorită a fazei preliminare, a învins-o luni pe germanca Antonia Lottner (21 ani, 150 WTA) cu 6-4, 6-0, într-o oră şi 21 de minute.

* Perechea alcătuită tenismanul român Florin Mergea şi germanul Andre Begemann a abandonat, luni, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Lille (Franţa), dotat cu premii totale de 43.000 de euro. Cuplul româno-german, cap de serie numărul trei, a renunţat la luptă după 51 de minute, la scorul de 7-6 (6), 1-0 pentru australienii Bradley Mousley/Bernard Tomic.

* Federaţia Română de Rugby a sesizat forurile abilitate în legătură cu incidentul de la finalul partidei Belgia - Spania, din cadrul Rugby Europe International Championship, când jucătorii naţionalei iberice au încercat să-i agreseze pe arbitrii români care au jurizat confruntarea, în special pe centralul Vlad Iordăchescu.

* Corona Braşov a învins-o pe Progym Gheorgheni cu scorul de 6-1 (3-0, 2-0, 1-1), luni, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, într-un meci din semifinalele Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă. Corona s-a impus prin golurile marcate de Istvan Nagy (05:22), Logan Macmillan (06:46, 32:25), Braden Walls (14:36, 47: 23) şi Denis Zabludovski (31:46), pentru Progym punctând Attila Goga (56:10).

* Liderul CSM Bucureşti a fost învins de CSM Târgovişte cu scorul de 3-2 (25-23, 12-25, 26-24, 22-25, 15-13), luni, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Diviziei A1 la volei feminin (locurile 1-6). CSM Târgovişte, medaliata cu bronz în ediţia trecută a campionatului, s-a impus după două ore şi 5 minute în faţa vicecampioanei, la capătul unui meci echilibrat. 

* CSU Sibiu şi BC SCM Timişoara au câştigat meciurile jucate în deplasare, luni, în Liga Naţională de baschet masculin. Liderul BC CSU Sibiu a surclasat-o, într-un meci din etapa a 22-a, pe ultima clasată, CS Dinamo Bucureşti, cu 113-50. Într-un meci din etapa a 21-a, BC SCM Timişoara a dispus de SCM U Craiova cu 85-74. 

* Oficialii naţionalei de fotbal a Braziliei au semnat o înţelegere cu reprezentanţii clubului Tottenham Hotspur pentru ca jucătorii Selecao să beneficieze de facilităţile existente la baza de antrenament a grupării engleze înainte de participarea la CM din Rusia. Naţionala Braziliei se va pregăti la Londra pentru amicalul cu Croaţia din 3 iunie şi pentru cel cu Austria din 10 iunie. 

* Preşedintele clubului de fotbal SV Hamburg, Bernd Hoffmann, spune că echipa va avea licenţă pentru sezonul competiţional viitor respingând zvonurile conform cărora gruparea nu ar dispune de banii necesari pentru obţinerea acesteia. O vom avea, a spus Hoffmann, adăugând că formaţia va rămâne un membru bun al fotbalului profesionist din Germania.

* Tânărul columbian Alvaro Hodeg (Quick-Step) a câştigat la sprint prima etapă a Turului ciclist al Cataloniei, luni, la Calella (Spania), îmbrăcând în acelaşi timp tricoul de lider al clasamentului general. Ideal lansat de coechipierii săi, Hodeg (21 ani), aflat la a doua victorie în acest sezon, s-a impus, după 152,3 km, în 3h39min31sec, în faţa a doi rutieri de la echipa Bora-Honsgrohe, irlandezul Sam Bennett, clasat al doilea, şi australianul Jay McCarthy, sosit al treilea.

* Antrenorul echipei americane de baschet Cleveland Cavaliers, Tyronn Lue, a anunţat luni într-un comunicat că va lua o pauză până la finalul sezonului regulat din motive de sănătate, după ce a resimţit dureri în zona pieptului pentru a treia oară în acest sezon. Lue, care nu se simţea bine, a părăsit sala la pauza meciului din NBA câştigat de echipa sa sâmbătă în faţa lui Chicago Bulls (114-109). Acelaşi lucru i s-a mai întâmplat pe 5 februarie în timpul meciului împotriva lui Orlando Magic. El absentase deja şi la o altă partidă, în decembrie anul trecut, tot împotriva lui Chicago Bulls.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel