Fotbal: Corneliu Papură (Universitatea Craiova) - Meciul nostru cu Dinamo va fi altfel decât cel pierdut de ei cu Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o partidă dificilă cu Dinamo, în cadrul etapei a 2-a a Ligii I, diferită faţă de cea în care bucureştenii au fost învinşi de Viitorul Constanţa, cu 5-0.

"Ne aşteaptă un meci special, cel puţin pentru cei care au crescut în spiritul lui Universităţii Craiova. Ştiu ce înseamnă un meci cu Dinamo, este un meci special tot timpul. Sper să reuşesc să transmită acest lucru jucătorilor şi la ora meciului să fim cât mai concentraţi, cât mai bine din punct de vedere fizic. Nu avem încă un diagnostic clar al jucătorilor accidentaţi, nu ştim încă pe cine ne putem baza. Este destul de greu să jucăm din trei în trei zile. Sunt lucruri inevitabile, fotbalul este un sport dur. Sperăm să găsim cea mai bună formulă, pentru că în niciunul din meciurile disputate până acum nu am avut aceeaşi formulă de joc. Am încredere însă că cei care vor intra se vor ridica la pretenţiile pe care le avem. Nu ştiu ce vor face suporterii lui Dinamo, pentru că avem şi noi problemele noastre pe care vrem să le remediem până la jocul cu ei. Meciul cu Viitorul nu a fost unul de 5-0, probabil ca au căzut mental la 3-0, au lăsat braţele jos şi probabil că trebuia aruncat prosopul. Nu se aseamănă un meci cu altul. Va fi un alt meci şi cu siguranţă se va disputa sub altă formă", a declarat Papură.

Tehnicianul echipei oltene crede că meciul cu Dinamo este unul deschis oricărui rezultat: "Important este ca până duminică să ne recuperăm fizic, să facem un meci cât mai bun. Cei care vor intra trebuie să dea totul pentru a câştiga. Îmi doresc să nu cedeze, să fie agresivi, să dea totul pe teren, după care vom vedea. Este un meci în care se poate întâmpla orice. Cel mai dureros aspect este faptul că nu ştim care sunt jucătorii apţi şi sper să îi găsim pe cei mai buni".

Atacantul Carlos Fortes este convins că dinamoviştii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a câştiga partida de duminică, mai ales că vine după înfrângerea drastică din meciul cu Viitorul.

"Va fi un meci greu, cu o echipă bună. Dacă suntem concentraţi şi agresivi, eu cred că putem câştiga. Eu am avut o perioadă mai grea, dar sper să-mi revin şi vreau doar să-mi ajut echipa. Este greu cu două meciuri pe săptămână, trebuie să dăm totul să fim pregătiţi pentru următorul meci. Este un derby, sunt trei puncte pentru noi, şi vrem să îl câştigăm. Dinamo a pierdut cu 5-0, dar va fi un meci foarte, foarte greu pentru noi, pentru că vor dori să câştige. Trebuie să fim concentraţi şi agresivi pentru a câştiga cele trei puncte", a afirmat Fortes.

Partida Dinamo - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 2-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00 pe Arena Naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel