Fotbal: CAN-2019 - Haris Belkebla, exclus din lotul Algeriei după ce şi-a etalat posteriorul pe internet

Mijlocaşul Haris Belkebla a fost exclus din lotul selecţionatei Algeriei pentru Cupa Africii pe Naţiuni 2019 după ce şi-a etalat posteriorul pe internet, a anunţat Federaţia algeriană de fotbal (FAF), citată de AFP.

În timp ce unul dintre coechipieri săi juca un joc online, Belkeba a apărut în imagine, întors cu spatele către ecran şi dându-şi jos pantalonii.

După o discuţie cu preşedintele FAF, Kheiredine Zetchi, selecţionerul algerian Djamel Belmadi "a decis să nu mai conteze pe jucătorul Haris Belkebla, din motive disciplinare, pentru Cupa Africii pe Naţiuni", care va debuta pe 21 iunie, în Egipt, a indicat Federaţia algeriană, precizând totodată că "decizia selecţionerului are drept scop menţinerea disciplinei în cadrul grupului".

FAF nu a anunţat, oficial, cine îl va înlocui pe Belkebla, însă presa sportivă algeriană afirmă că acesta va fi Mohamed Benkhemessa, mijlocaşul lui USM Alger.

Haris Belkebla, care urma să-şi facă cu această ocazie debutul în selecţionata Algeriei, a ţinut să-şi prezinte scuze "tuturor suporterilor, federaţiei, staff-ului, echipei şi selecţionerului", într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook.

Algeria va evolua în Grupa C la CAN 2019, urmând să înfrunte Kenya (23 iunie), Senegal (27 iunie) şi Tanzania (1 iulie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel