Fotbal: Andre Gomes (Everton) va fi operat la gleznă, după fractura din meciul cu Tottenham

Mijlocaşul portughez Andre Gomes (Everton), care a fost scos pe targă cu zece minute înainte de finalul meciului cu Tottenham (1-1) de duminică, a suferit o fractură la gleznă şi urmează să fie operat luni, a anunţat clubul de fotbal din Liverpool. 

Everton a precizat într-un comunicat că Andre Gomes a suferit o fractură la glezna dreaptă, cu dislocare, şi va fi supus luni unei intervenţii chirurgicale. Gomes a fost victima unui tackling întârziat al atacantului sud-coreean Heung-min Son, înainte de a se ciocni de coechipierul Serge Aurier, acest şoc provocând accidentarea în fapt.

Fotografiile publicate de media britanică au surprins momentul în care piciorul lui Gomes s-a rotit la 90 grade în raport cu gamba, astfel că s-a presupus din start că este o fractură de gleznă şi/sau de gambă. Arbitrul Martin Atkinson a arătat iniţial un cartonaş galben, dar, după reacţiile îngrozite ale coechipierilor lui Gomes şi văzând gravitatea accidentării, l-a eliminat pe Son. Nu am vrut să văd ce s-a întâmplat. Dar, la vestiare, Son era devastat, el plângea, dar nu a fost vina lui. Este una din persoanele cele mai gentile pe care le ştiu şi nu ar fi făcut aşa ceva, a declarat mijlocaşul Dele Alli (Tottenham) după meci, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel