Fotbal: Liga Naţiunilor - Cristiano Ronaldo s-a alăturat selecţionatei Portugaliei

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (34 ani), cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, a sosit miercuri în cantonamentul selecţionatei ţării sale, care se pregăteşte pentru semifinala Ligii Naţiunilor la fotbal, împotriva reprezentativei Elveţiei, programată pe 5 iunie, informează AFP.

După venirea căpitanului său, naţionala lusitană a apărut în efectiv complet pe terenul din cadrul cartierului general al Federaţiei portugheze de fotbal de la Oeiras, în apropiere de Lisabona, cu o săptămână înaintea startului turneului final al noii competiţii UEFA, organizat în Portugalia.

'Cristiano este liderul nostru şi este mereu mult mai bine să-l avem alături de noi pe cel mai bun jucător din lume. Este un fenomen', a declarat presei fundaşul Jose Fonte, de la formaţia franceză Lille OSC. Selecţionatele Portugaliei şi Elveţiei se vor înfrunta la Porto, pe 5 iunie, în cealaltă semifinale urmând să evolueze Olanda şi Anglia, la Guimaraes.

Pentru a se putea concentra asupra Ligii Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a fost scutit de ultimul meci al sezonului pe care echipa sa, Juventus Torino, l-a disputat weekend-ul trecut împotriva formaţiei Sampdoria Genova. Un joc fără nicio miză, în condiţiile în care Juve avea deja asigurat al optulea său titlu consecutiv de campioană a Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel